2023 nu se dezice nici de manichiura mată, la fel de fascinantă ca și sora ei, manichiura strălucitoare. Deși îi lipsește acel accent de strălucire și glamour adus prin diverse elemente (ceea ce poate fi un avantaj în sine atunci când nu ne dorim deloc o manichiură ostentativă), ea câștigă în schimb prin creativitate, textură și inovație. 

DESCHIDE PREZENTAREA

Atunci când vine vorba de nail art și manichiură, ultimele sezoane ne-au obișnuit cu ceva strălucire pe unghiuțe. Reflexele metalice, unghiile holografice, manichiura ochi de pisică, super strălucitoare, glitterul suprapus peste ojă, lacul, ștrasurile și micile detalii prețioase aplicate pe unghii nu au făcut decât să aducă în centrul atenției și să mențină aici manichiura cu finisaje strălucitoare.

Ce trebuie să știm însă este că 2023 nu se dezice nici de unghiile sau manichiura mată, la fel de fascinantă și creativă ca și sora ei, manichiura strălucitoare. Deși îi lipsește acel accent de strălucire și glamour adus prin diverse elemente (ceea ce poate fi un avantaj în sine atunci când nu ne dorim deloc o manichiură ostentativă), ea câștigă în schimb prin creativitate, textură și inovație.

În plus, unghiile cu ojă mată au meritul că pot fi combinate de minune cu unele elemente de strălucire precum ștrasurile și bijuteriile de unghii, glitterul cu finisaj mat, motive florale sau geometrice. Putem obține cu ajutorul ojelor mate o manichiură de tip color –block (pe fiecare unghie o altă nuanță de ojă), una cu aspect de “catifea” sau care imită tricotajele sau împletiturile, manichiura “pătată” sau cu picățele, o manichiură în degrade sau una cu acel efect special ca de marmură.

Iată 20 de modele minunate de unghiuțe și manichiură mată, din care vă puteți inspira oricând și pe care o puteți purta cu drag:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri