30 Decembrie 2022 publicat în Frumusete 17 share-uri

Dacă dorești să te inspiri în alegerea unui machiaj pentru noaptea de Revelion, ti-am pregătit o prezentare cu 20 de idei de machiaj de seară fabulos, minunat pentru a fi purtat în noaptea dintre ani. 

Noaptea dintre ani reprezintă momentul perfect pentru a străluci și a opta pentru un machiaj deosebit, care să ne facă să ne simțim frumoase. Indiferent că mizăm pentru un machiaj simplu sau unul mai extravagant, statement, în culori opulente, un lucru este clar: în noaptea de Revelion strălucirile sunt permise mai mult ca niciodată. Glitterul, ștrasurile și aplicațiile strălucitoare sunt la ele acasă, iluminările subtil plasate pe față cu ajutorul iluminatoarelor sau al sclipiciului creează un look fabulos, strălucirile metalice de argintiu sau auriu sau cele cu reflexe colorate sau glaciare dau startul petrecerii, fardurile sidefate cu reflexe de pietre prețioase arată fabulos pe pleoape (verde ca smaraldul, rosu rubiniu, albastru ca safirul) rujul roșu arată absolut fabulos pe buze, machiajul smokey, fantasy sau mai dramatic nu mai pare prea mult, ci mai mult decât potrivit contextului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Dacă dorești să te inspiri în alegerea unui machiaj pentru noaptea de Revelion, ti-am pregătit o prezentare cu 20 de idei de machiaj de seară fabulos, minunat pentru a fi purtat în noaptea dintre ani.

Foto: iconogenic /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock Foto: Galina Deinega /Shutterstock Foto: Angelina Egorova /Shutterstock Foto: NastasiaRudenko /Shutterstock Foto: Epov Dmitry /Shutterstock Foto: Iulskaya /Shutterstock Foto: Pixel-Shot /Shutterstock Foto: artyme83 /Shutterstock Foto: Iulskaya /Shutterstock Foto: LightField Studios /Shutterstock Foto: Cavan-Images /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock Foto: Wirestock Creators /Shutterstock Foto: Vikacita /Shutterstock Foto: Paradise studio /Shutterstock Foto: IrinaOkuneva /Shutterstock Foto: Guzel Studio /Shutterstock
Foto: Wirestock Creators /Shutterstock Foto: korabkova /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri