Dacă îți doreșți o coafură festivă pentru seara de Revelion, însă nu ți-ai făcut programare la coafor, îți propunem să răsfoiești sugestiile noastre. Am pregătit pentru tine 3 coafuri spectaculoase, tinerești și moderne, pe care le poți realiza chiar tu singură, acasă, în fața oglinzii. Părul astfel aranjat va arăta fabulos, chiar dacă realizarea coafurii nu este dificilă.

Coc „trandafir” lejer

Îți place cum arată cocul de mai jos? Este lejer, modern și foarte feminin, dând senzația unui trandafir realizat din șuvițe de păr.

Pentru a obține această coafură, pașii sunt foarte ușor de realizat.

Așadar împletești în 3 cam 5 codițe, ca în imagine.

Foto: Focus and Blur/ shutterstock.com

Apoi tragi de șuvițele împletiturii, pentru a crea volum și aspect de păr ușor ciufulit.

Începi apoi să aranjezi codițele în spirală, precum căsuța melcului. Vei începe cu codițele din extreme, apoi mergi către interior. Codița din mijloc va fi ultima rulată, peste toate celelalte.

Pentru a stabiliza coafura ai nevoie de ace de păr.

Coc rebel și șuvițe în vânt

Dacă ți s-a părut dificil cocul de mai sus, iată o varianta și mai simplă de a obține rapid o coafură de Revelion.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

De data aceasta vei împleti doar două codițe. Împletitura este în 3.

Tragi apoi de șuvițele împletiturii, pentru a crea volum și aspect ușor ciufulit.

Foto: Focus and Blur/ shutterstock.com

Prinzi apoi codițele la spate, una peste alta, formând mai multe intersectări în „x” de la stânga la dreapta. Pur și simplu duci codițele dintr-o parte în cealaltă și le stabilizezi cu ace de păr.

Nu uita la final să ascunzi vârfurile.

Împletitură spic și panglică

Înainte de a realiza împletitura, îți recomandăm să aranjezi părul. Fie folosești o placă de păr, fie usuci părul cu peria, astfel încât să obții un aspect aranjat, cu păr strălucitor. Folosește și un ulei de păr.

Selectezi apoi câteva șuvițe din dreapta și din stânga și le împletești la spate, prin metoda împletiturii în spic de grâu.

Foto: Alter-ego/ shutterstock.com

Prinzi părul cu un elastic subțire, preferabil asortat la culoare cu nuanța părului tău, apoi legi o panglică peste. Panglica poate avea ce culoare doreșți, o poți asorta cu ținuta sau poți crea o notă discordantă.

Stabilizezi împletitura cu puțin fixativ, iar la final folosești un spray de finish (ideal ar fi un spray care să confere și strălucire părului).

Apoi gata, obții un look ca la coafor.

Un An Nou Fericit!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri