Manichiura perfectă realizată acasă EXISTĂ! Grație kiturilor de manichiură ce conțin oje sau gel-lacuri semipermanente, acum îți poți realiza o manichiură impecabilă și de durată în confortul locuinței.

Dacă îți dorești o manichiură semipermanentă însă nu ai timp să ajungi mereu la salon, poți face acest lucru acasă. Metodele de aplicare sunt esențiale atunci când vine vorba de manichiură semipermanentă, însă produsele pe care le folosești contează la fel de mult. În rândurile ce urmează afli totul despre produsele pe care trebuie să le folosești pentru a-ți face unghiile acasă.

Ce trebuie să ai în trusa de manichiură?

Ai decis că este momentul să încerci să îți faci manichiura acasă și să nu mai depinzi de vizitele lunare, la salon. Începe să îți faci lista cu produsele necesare pentru stilizarea manichiurii! Iată ce trebuie să conțină aceasta:

  1. Instrumente

Instrumentele pentru stilizarea manichiurii sunt cele pe care poate le aveai deja în trusa de manichiură clasică. Aici sunt incluse forfecuțele, pilele, instrumentele de cuticule, unghieră.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  
  1. Kitul de manichiură

Kitul de unghii cu gel trebuie sa cuprinda produsele speciale pentru asigurarea rezistentei manichiurii semipermanente. Iata care sunt acestea:

- soluțiile de pregătire (nail prep, nail bonder)

- baza de ojă semipermanentă

- culoarea de ojă semjpermanenta/gel-lac

- top coat-ul pentru oja semipermanentă

- un cleaner pentru degresare

- un buffer pentru unghii

  1. Lampa UV sau LED

Acest aparat este indispensabil în tehnica unghiilor semipermanente. Lampa UV sau LED are rolul de a polimeriza ojele semipermanente și gelurile UV. Un kit de unghii semipermanente trebuie să includă și un astfel de echipament.

  1. Freza electrică și biturile de unghii

Deși este folosită în special de profesioniștii de la salon, freza electrică este un aparat care facilitează procesul de pregătire a unghiei, înainte de aplicarea ojelor semipermanente. Freza electrică este ideală pentru stilizarea cuticulelor. Cu cât cuticulele sunt curățate mai frumos și corect, cu atât vei reuși să aplici culoarea de ojă semi cât mai aproape de cuticulă. Manichiura va ieși perfectă!

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Freza electrică trebuie să fie folosită numai împreună cu bituri speciale pentru curățarea unghiilor. Biturile sunt capete sau rezerve de freză împărțite pe mai multe niveluri de duritate, în funcție de necesitate (curățare cuticule, îndepărtare oja semi, îndepărtare gel).

Persoanele care nu au o freza electrică și nu vor să achiziționeze una, pot curăța cuticulele cu ajutorul instrumentelor speciale menționate la punctul 1. (forfecuță, instrument pentru îndepărtat cuticulele).

Cum să îți faci unghiile acasă?

Manichiura cu gel sau ojă semipermanentă nu este imposibil de realizat acasă. După ce ai ales produsele potrivite și esențiale, este timpul pentru puțină… ”lectură”. Grație turorialelor gratuite de pe youtube, poți învăța cum se realizează corect fiecare pas în tehnica manichiurii semipermanente. Mai ai nevoie de răbdare, atenție la detalii și determinare.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Totul începe cu pregătirea unghiei (așa cum o faci și la întreținerea manichiurii cu oja clasică). Acest pas nu îți va fi deloc unul străin.

Continuă apoi cu aplicarea soluțiilor de pregătire. Vei afla că acestea au rolul de a degresa unghia și de a asigura aderența produselor semipermanente ce urmează a fi aplicate.

Baza de ojă semipermanentă este primul produs aplicat ce necesită polimerizare în lampă. Aplic-o în strat uniform și subțire, fară a face cute inestetice pe unghie.

După ce ai polimerizat 30-60 de secunde baza de ojă semi în lampa UV, continuă cu aplicarea culorii preferate. Poți pensula un singur strat sau chiar două, în funcție de opacitatea culorii. Polimerizează, atent, fiecare strat aplicat, în lampa UV sau LED.

Stratul de sigilare sau top coat-ul este ultimul produs care trebuie polimerizat. Se aplică după culoarea propriu zisă, într-un singur strat. Dacă are strat de dispersie, top coat-ul trebuie șters cu cleaner, imediat după polimerizare, iar dacă nu, se va sari peste acest pas.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Manichiură este gata! Hidratează cuticulele proaspăt curățate cu un ulei special și bucură-te de o manichiură cu rezistența de până la patru săptămâni!

Sursa foto: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri