Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, lansează cardurile cadou, noul beneficiu oferit de magazinele de brand, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Cardurile au valori de 50, 100 sau 200 de lei și pot fi achiziționate și utilizate în orice unitate Farmec și Gerovital din toată țara.

Noul serviciu va fi disponibil pe tot parcursul anului și răspunde cererii în creștere venite din partea consumatorilor și a interesului sporit al acestora față de experiența oferită de magazinele de brand, de la consiliere și recomandări personalizate de produse și ritualuri de îngrijire, până la servicii gratuite de împachetare a cadourilor, sesiuni de machiaj, dermoanaliza tenului sau cardul de fidelitate.

„Am introdus cardurile cadou în această perioadă, pentru a veni în sprijinul consumatorilor noștri cu o opțiune suplimentară în alegerea cadourilor de sărbători pentru cei dragi. Acestea pot fi utilizate în orice perioadă a anului, pentru toate cele peste 30 de game și sutele de produse din portofoliul extins al companiei. În plus, consumatorii noștri pot opta pentru serviciul de împachetare a cadourilor, disponibil în toate magazinele Farmec și Gerovital.”, a declarat Andra Șumandea, Specialist Marketing Farmec.

Până pe 24 decembrie, produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice - Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital Luxury, Equlibrium și Evolution vor fi disponibile cu până la 25% reducere.

Facebook: www.facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/gerovital.romania

Tiktok: www.tiktok.com/@gerovital.romania

Site şi magazin online: www.farmec.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri