7 Octombrie 2022 publicat în Frumusete 1 share-uri

 Una dintre problemele ce apar mai des, atât în cazul tenului uscat, dar și în cazul tenului gras este deshidratarea.  În anotimpul rece este bine să oferim tenului produsele de îngrijire ce conțin ingrediente active care vor ajuta la hidratare intensă și vitalitate. Bianca Duma, farmacist de profesie,  a creat serul Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu, cu ingrediente care vor menține echilibrul hidro-lipidic și vor îmbunătăți fermitatea pielii.

Cu siguranță cunoașteți senzația de piele care ,,ține” și acel disconfort cutanat care apare imediat ce țesuturile tenului nu reușesc să mențină la cote optime hidratarea necesară. Astfel, filmul hidrolipidic al tenului este în dezechilibru, liniile fine se formează mai repede și sunt mult mai vizibile cand tenul este deshidratat.

Pe lângă bunele obiceiuri de a bea apă și de a avea o dietă bogată în fibre și vitamine, îngrijirea tenului vine ca o completare optimă.

O rutină potrivită unui ten cu tendința de deshidratare trebuie să conțină produse cu ingrediente active ce susțin hidratarea tenului și mențin echilibrul hidro-lipidic al epidermei. Zi după zi, rutina de îngrijire a tenului poate face diferența în bine.

Este important de știut că pe lângă curățarea blândă a tenului, în ritualul de îngrijire este binevenit un ser cu proprietăți de a menține hidratarea și vitalitatea acestuia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Serul Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu este un ser facial complet ce menține hidratarea tenului, dar mai ales aduce un aport semnificativ de hidratare și hrănire.

Serul Mara Blu este un cocktail de ingrediente prețioase ce va fi ușor absorbit de ten, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Cum aplicăm serul Hyalo Boost Caviderm?

Se picură în palmă trei picături, se înălzesc ușor, apoi se tamponează pe tenul ușor umed, demachiat și bine curățat, prin mișcări de tamponare și masaj lejer. Este recomandată aplicarea acestui ser zilnic, pe întregul ten, inclusiv pe gât și decolteu.

Serul facial Hyaloo Bost Caviderm Mara Blu intra in seria serurilor premium

Ingredientele incluse în acest ser aduc multiple beneficii.

Acidul hialuronic, (activ umectant), aduce hidratare de durată.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Complexul de peptide contribuie semnificativ la formarea colagenului și la îmbunătățirea fermității pielii.

Extractul de caviar din sturion, chiar de la sursă, este un ingredient de lux. Caviarul este folosit de multă vreme de femeile ce își doresc o îngrijire a tenului la superlativ. Aduce revitalizare tenului tern, luminozitate și are capacitatea de a contracara efectele razelor solare.

Uleiul de zmeură din compoziția serului Hyalo Boost Caviderm este un calmant cutanat, non-comedogenic. Este un alt ingredient prețios ce conține vitaminele A și E din surse naturale. El contribuie la menținerea unui echilibru hidrolipidic la nivelul epidermei.După aplicarea serului facial, este obligatoriu să aplicați crema de zi sau de seară, pentru a aduce un plus de protecție și mai ales pentru ca tenul să se poată bucura de ingredientele din ser mult mai eficient.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Serul Hyalo Boost Caviderm de la Mara Blu se poate achiziționa online la prețul

de 197 de lei. https://marablu.ro/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri