Strălucirile cu reflexe metalice- în tendințe în toamna 2022. 13 idei de machiaj metalic de purtat în această toamnă!

4 Octombrie 2022 publicat în Frumusete 18 share-uri

Efectele de metal prelins sau strălucirile metalice se poartă nu doar pe unghii, ci s-au extins în toamna 2022 și la nivelul machiajului, pleoapele căpătând acea strălucire fascinantă dată de tonurile metalice și de jocul de lumini creat cu ajutorul fardurilor metalice.

Efectele de metal prelins sau strălucirile metalice se poartă nu doar pe unghii, ci s-au extins în toamna 2022 și la nivelul machiajului, pleoapele căpătând acea strălucire fascinantă dată de tonurile metalice și de jocul de lumini creat cu ajutorul fardurilor metalice. Se poartă în această toamnă fie pleopele machiate integral în farduri metalice, pentru un efect mai îndrăzneț, dramatic și total, fie accente metalice plasate în ochiul interior pentru un look minimalist, mai puțin opulent sau aripi metalice în colțul exterior al ochiului trasate cu ajutorul eyelinerului.

Experții în make-up au apelat însă în prezentările lor de modă și la machiajul metalic difuz și eteric, nu foarte bine definit, dar care se pretează minunat unui ten proaspăt. Iată 13 idei și exemple de machiaj metalic în tendințe în acest sezon:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 
Foto: Ekaterina Jurkova /Shutterstock

Foto: Ekaterina Jurkova /Shutterstock

Foto: Ekaterina Jurkova /Shutterstock Foto: ladie_c /Shutterstock Foto: korabkova /Shutterstock Foto: PeopleImages.com - Yuri A /Shutterstock Foto: Luba V Nel /Shutterstock Foto: KOBRIN PHOTO /Shutterstock Foto: ldutko /Shutterstock Foto: Seprimor /Shutterstock Foto: Elaine Nadiv /Shutterstock Foto: tativophotos /Shutterstock Foto: Tata Mamai /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri