Îngrijirea trupului nostru  necesită  timp și răbdare. Poate că multe dintre noi ne dorim epilarea definitivă, dar nu îndrăznim să facem acest pas din diferite motive. Azi, aparatura de ultimă generație ne ajută și ne îngăduie momentele necesare pentru ca noi să fim întotdeauna frumoase, la modul  firesc, fără să irosim ore bune din viața noastră. Este o procedură personalizată, care promite să fie delicată și în același timp extrem de eficientă pe orice zonă a corpului .

Laserul Splendor X este un aparat ce oferă rezultate foarte bune pe majoritatea zonelor de pe corp: față, brațe, axilă, picioare, zona inghinală, perciuni, periareolar, fese, abdomen, spate.

Laserul Splendor X poate fi o soluție și pentru probleme medicale precum hirsutismul, foliculita și chistul pilonidal recidivant.

Splendor X poate fi folosit pentru orice tip de piele, indiferent de tonul ei, inclusiv pe pielea bronzată.

Epilarea cu noul aparat este sigură și nu este dureroasă. Tehnologia de top îi oferă un plus de confort.

Tratamentul este personalizat, în funcție de nevoile tale, de zonele tratate, de tipul firului de păr. Durata sesiunilor de epilare definitivă laser variază, în funcție de particularitățile tale.

Rezultatele încep să se observe foarte bine după circa 4-5 ședințe

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

Tehnologia Laser Splendor X

Un aparat hibrid revoluționar de epilare laser este Lumenis Splendor X. Acest aparat se găsește, în România, doar în centrul Avra Aesthetic Institute.

Este primul aparat de epilare definitivă de acest fel din București și implicit de la noi din țară, iar în Europa mai există doar 17 astfel de aparate.

Datorită tehnologiei, epilarea cu laserul Splendor X oferă rezultate superioare în epilarea definitivă, neegalate de alte aparate.

Splendor X are la bază cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piață, combinând două frecvențe laser, Blend X Alexandrite 755nm și Nd: YAG 1064nm.

Datorită acestor caracteristici, cu ajutorul aparatului pot fii realizate tratamente estetice și medicale diverse, epilarea definitivă fiind doar unul dintre ele.

Laserul Splendor X este singurul care are încorporat un dispozitiv de evacuare și filtru HEPA pentru un mediu fără fum. Ședințele tale de epilare definitivă laser se vor desfășura într-un mediu mai sănătos, atât pentru pacient cât și pentru tehnician.

Aparatul dispune de un sistem unic de răcire, care combină două tehnologii: Cryo-Touch și Cryo-Air.

Spotul are o formă pătrată, nu rotundă, așa cum au alte aparate de epilare definitivă laser. Prin acest tip ingenios de amprentă, precizia epilării laser este mult optimizată. Nu vor mai exista zone de piele pe care laserul să le fi omis, ci epilarea va fi perfectă.

Ce nu trebuie să faci după epilarea definitivă

Nu este recomandată expunerea la soare, în perioada ședințelor de epilare definitivă. De aceea, cel mai indicat ar fi să mergi la epilare cu Splendor X în sezonul rece.

Epilarea definitivă cu laser nu se adresează femeilor însărcinate sau care alăptează.

Tratamentul laser nu trebuie folosit nici de persoanele cu istoric de cancer.

Persoanele care suferă de fotosensibilitate nu ar trebui să facă epilare laser.

Dacă apar reacții adverse, precum eritem sau arsuri/vezicule, cruste – sunt trecătoare.

Foarte important este ca, după ședințele de epilare laser, să protejezi pielea cu ajutorul cremelor cu protecție UV ridicată (SPF 30-50).

Prețul unei tratament de epilare cu laserul Splendor X depinde de complexitatea lui, de numărul de ședințe și de zonele tratate.

https://avrainstitute.ro/tratamente/epilare-definitiva-cu-laser-splendor-x/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri