Buzele stralucitoare, fardate cu un glos lucios, capteaza atentia si distrag atentia de la zonele lucioase ale chipului. Amestecul de apa de trandafiri si apa provenind prin topirea unui cub de gheata regleaza tendinta de ingrasare a tenului.

Frumusetea o ai. O intretii. Nu o dai uitarii. Frumusetea este un dar, tineretea un alt dar. Mentinerea lor este o arta. Un dar si mai mare pe care tu il inchini celor doua daruri. Nu ai voie sa dai uitarii acest lucru. Frumusetea nu te intreaba de ani, de nationalitate, de cetatenie, cat timp ti-ai petrecut la birou, cat de mult ai iubit, cum ai stiut sa te bucuri de viata sau ce fel de fel de ten ai. O ai si atat. Dar frumusetea iti cere la un moment dat socoteala. Va sosi momentul cand te va intreaba daca ai stiut sa o mentii.

Tenul gras... Are aproape in permanenta un aspect lucios, uleios din cauza secretiei de sebum. Uneori, capata chiar un deranjant aspect zgrunturos, iar pielea arata in mod inestetic ingrosata si inrosita. Are pori dilatati, iar cosurile si punctele negre nu se jeneaza sa il deranjeze din cand in cand, chiar si la varsta maturitatii. Are nevoie de o igiena mai riguroasa decat orice alt tip de ten.Tenul gras este, da, un ten dificil si nabadaios caruia trebuie sa-i acorzi o ingrijire speciala. Tenul gras este acel ten caruia, daca ii intelegi natura sa mai pretentioasa si il intretii in mod corespunzator, ii vei multumi peste ani, cand timpul ii va cere socoteala frumusetii. Cand, mai tarziu, o sa te uiti in oglinda in cautarea anilor, sa-i multumesti atat lui, cat si tie, ca ai stiut sa-ti prelungesti frumusetea si tineretea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Strict, esential, must-know in intretinerea si machiajul tenului gras

Oricat de tentata ai fi, nu folosi sapunul pentru a-ti degresa si curata pielea. Gelurile de curatare sunt eficiente in curatarea tenului, momentele indicate pentru a le folosi fiind mai ales dimineata si seara. Gelurile purifiante degreseaza pielea si nu o usuca asa cum fac sapunurile. Dimineata, dupa ce te-ai trezit, pentru a destupa porii, clateste-ti tenul cu apa si gel de curatare. Pentru a inchide porii, aplica apoi o lotiune tonica. Lotiunile tonice sunt esentiale in intretinerea tenului gras, avand rolul de a curata tenul in profunzime si de a inchide porii, indepartand in acelasi timp surplusul de sebum si reziduurile pe care pielea le acumuleaza in timpul zilei. Evita insa lotiunile pe cele cu o concentratie prea mare de alcool si opteaza pentru cele continand acid salicilic sau acid benzoic.

Se spune ca tenul gras nu are nevoie de hidratare, insa acesta nu este decat un mit. Ca orice tip de ten, tenul gras are nevoie atat de hidratare, cat si de protectie impotriva radicalilor liberi. Opteaza pentru o crema fara ingrediente uleioase sau agresive, pentru o crema cu o textura usor absorbanta, ce catifeleaza pielea, avand in acelasi timp un efect matifiant. Pentru intretinerea tenului gras, specialistii ne recomanda cremele hidratante avand in compozitie argila, zinc sau acid salicilic. Nu si in jurul ochilor! Pentru aceasta zona delicata, foloseste o crema nutritiva speciala. Daca tenul tau este ultragras, sari peste etapa aplicarii si poposirii cremei de noapte direct pe obrazul tau. Lasa-ti tenul sa respire!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri