Vrem sa fim frumoase si pentru aceasta frumusete foarte multe dintre noi alegem sa ne schimbam culoarea parului. Renuntam la culoarea naturala a parului fie pentru ca o data cu trecerea timpului au inceput sa apara firele albe ...
Vopselele care au la baza henna sunt naturale si nu afecteaza pielea. Henna are efecte de regenerare. Singurul inconvenient este ca trebuie sa fie aplicata pe un par natural sau sa fi trecut o perioada mai mare de la ultima vopsire.

Vopseaua in timpul sarcinii

Vrei sa arati bine si in timpul sarcini, daca o sa ai un copil nu inseamna ca trebuie sa te neglijezi. Dar te poti vopsi?
De preferat ar fi sa se evite, pentru binele copilului vopsirea in timpul celor 9 luni de sarcina sau cel putin in primul trimestru de sarcina.

In mod sigur exista si femei care s-au vopsit si au avut copii sanatosi si frumosi, dar nu trebuie sa uitam ca unele tipuri de vopsele contin foarte multe substante toxice.
Daca te hotarasti sa te vopsesti incearca vopselele naturale, pe baza de plante.

Sfat: Ai grija ca spatiul in care te vopsesti sa fie aerisit pentru a evita cat se poate de mult mirsoul neplacut al vopselei.

Cateva trucuri naturale

Nuanta de roscat

Cu ajutorul hennei poti obtine o nuanta de roscat. Se amesteca henna cu apa si se aplica pe par. Se pune peste o protectie din plastic, o punga sau o folie si se asteapta aproximativ 45 de minute.
Henna se poate procura de la plafar.

Nuanta de blond

Iti poti deschide parul cu ajutorul sucului de lamaie. Dupa spalare se aplica un amestec format din sucul de la o lamaie si un pahar de apa. Se lasa sa actioneze 15 minute si se clateste.

Indiferent de culoarea aleasa incearca sa nu te vopsesti foarte des pentru ca in timp parul ti se va deteriora. O vizita la salon din cand in cand nu strica nimanui.

Un articol de Livia

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri