Nu fi spectatoare la filmul propriei vieti!
Scapa de gandurile negative care te ameninta ca nu vei reusi. Gaseste argumente solide pentru care succesul iti este refuzat. Le-ai gasit? Ma indoiesc. Totul depinde numai de tine. Cea mai importanta lectie a vietii noastre este ca suntem responsabili pentru tot ceea ce facem si ce nu facem. Nimeni altcineva nu ne poate sustrage responsabilitatea, decat daca i-o oferim noi impreuna cu libertatea noastra de a trai.

Poate ca nu vei reusi intotdeauna. Nici nu trebuie. Ii admir pe cei care au cunoscut esecul si l-au acceptat, au invatat din el. Daca te impiedici si mergi mai departe fara a te uita la piedica, o vei intalni mereu.

Fa o lista cu punctele tale forte, cele slabe si indeterminarile tale. Exploateaza la maximum calitatile tale si experimenteaza mereu pentru a iti afla limitele. Nu ai de unde sa stii ce poti sa faci pana nu incerci. Nu te inchide intr-un coltisor, nu fi spectator la filmul vietii tale!

Iubeste-te pe tine insati, respecta-te! Nu face nimic ce ti-ar fi daunator. Aici includ si comportamentele alimentare nesanatoase, sedentarismul etc. Descopera-te si redescopera-te! Nu poti iubi cu adevarat ceea ce nu cunosti.

Vreau sa te vad cum zambesti increzatoare, cum pasesti cu capul sus, invingatoare! Stiu ca poti, tu stii asta?

Un articol de Andra Micu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea Nu fugiţi de necazuri şi nici nu le căutaţi şi nici nu treceţi peste ele Cum să alegi componente pentru baia ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri