Nu fi spectatoare la filmul propriei vieti!
Gandeste-te la obiectivele tale, la planurile tale. E dificil sa iti faci planuri pe termen lung, cu atat mai mult cu cat nu suntem ghicitoare si nu putem preconiza consecintele consecintelor consecintelor deciziile noastre. Cu toate acestea, te-ar ajuta mult daca ai putea vizualiza liniile mari ale vietii tale. Asterne-ti pe hartie gandurile, dorintele, asteptarile si organizeaza-le in obiective. Gandeste-te apoi la actiunile pe care trebuie sa le intreprinzi pentru a iti atinge scopurile si iti va fi mult mai usor. Vizualizeaza traseul reusitei si sunt singura ca iti va fi mai usor sa il parcurgi. Creeaza-ti drumul si astfel vei complota la indeplinirea dorintelor. Mult timp s-a considerat ca noi nu suntem decat niste simple variabile intr-un sistem, ca noi suntem influentati de ceea ce se intampla in exterior si ca maretia Universului ne copleseste fara a ne dea dreptul de a il influenta la randul nostru. Nimic mai neadevarat. Fizica si mecanica cuantica ne-au redat libertatea si responsabilitatea actelor noastre. Nu suntem izolati. Actiunile noastre influenteaza intregul sistem. Mai mult propriile ganduri influenteaza intregul. Un experiment interesant este cel cu moleculele de apa. Apa dintr-o singura sursa a fost distribuita in recipienti asemanatori pe care au fost lipite etichete cu enunturi precum: "Te iubesc", "Te urasc" etc. In functie de gandul exprimat, moleculele de apa au luat forme diferite. In cazul enuntului in care se exprima iubirea, fotografiile erau superbe. Ele prezentau stelute delicate si perfecte. In cazul etichetei: "Te urasc, vreau sa te ucid!" moleculele de apa si-au schimbat si culoarea si forma. Fotografia era groaznica. Predominau nuante bolnavicioase de galben, iar forma era neregulata. Acest material l-am descoperit in documentarul "What The Bleep Do We Know?" Pornind de la premisa ca suntem 80% apa, concluzia devenea simpla, dar cutremuratoare: daca moleculele de apa pot fi influentate atat de puternic de ganduri, imaginati-va ce mult ne pot influenta pe noi gandurile!

Revenind, iti va fi mult mai usor sa reusesti daca vei gandi optimist si daca vizualizezi pasii necesari pentru a iti duce planurile la bun sfarsit. Adeseori ne este greu sa facem ordine in propriile ganduri, de aceea este recomandat sa iti acorzi putin timp si sa scrii ce iti doresti. Vizualizand, vei intelege mai usor. John Gray spunea ca unul dintre conflictele dese in cuplu este cel ce rezulta din scopurile diferite ale comunicarii sexelor. Barbatii nu inteleg ca femeile, adeseori nu exprima concluzii in conversatie, ci incearca sa isi puna ordine in ganduri. Dupa o zi stresanta la birou, vei simti probabil nevoia sa ii comunici partenerului despre nemultumirile tale. Nu ai avut inca timp sa diseci tot ce s-a intamplat, asa ca o simpla conversatie te va face sa intelegi mai usor cauzele problemelor. El te va intrerupe periodic sau va cauta solutii la probleme, cand tu ai nevoie doar de cineva sa te asculte. Am facut aceasta mica paranteza pentru a expune necesitatea de a discuta sau de a nota. Astfel iti este mai usor sa intelegi ce vrei si cum vrei sa obtii acel ceva. Posibilitatile sunt numeroase. Alege-le pe cele potrivite pentru tine. Gandeste-te si la posibile limite, dar nu te lasa doborata de ele.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri