14 Iunie 2022 publicat în Frumusete 9 share-uri

Așadar anul 2022 vine cu mari surprize pentru cele care vor să fie în pas cu moda. Dacă v-ați  hotărâți să achiziționați un costum de baie cu talie înaltă, asemenea celor de prin anii 1950, trebuie să știți că alegerea e una inspirată, ele fiind în trend anul acesta.

Cu toții am așteptat nerăbdători trecerea iernii și sosirea sezonului cald. Și iată că el tocmai ne-a bătut la ușă.

Primele zile de vara ne-au răsfățat cu un soare blând, cu parfum de petunii și bujori, îndreptându-ne gândul către vacanță. Iar când spunem: "vacanță", majoritatea dintre noi ne imaginăm o plajă întinsă, cu nisip fin, pe care să ne odihnim trupul și să ne relaxăm mintea și o mare albastră, ale cărei valuri înspumate să ne cuprindă întreagă ființă, purtându-ne într-o lume de poveste. Dar pentru a păși pe acest tărâm de vis, e nevoie de puțină pregătire înainte, nu-i așa? Iar noi, femeile, se știe că ne pregătim intens când vine vorba de o călătorie, acordând mare atenție fiecărui aspect, mai ales celui care ține de vestimentație.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Pe lângă bluzele, fustele, rochiile, sandalele alese cu greu pentru a fi puse în bagaj, o decizie la fel de grea o constituie și cea a alegerii costumului de baie. În general alegem ceea ce ne vine bine și ceea ce ne scoate calitățile în evidență, dar ca să fim sincere, întotdeauna aruncăm un ochi și la ce se poartă.

Așadar anul 2022 vine cu mari surprize pentru cele care vor să fie în pas cu moda. Dacă v-ați hotărâți să achiziționați un costum de baie cu talie înaltă, asemenea celor de prin anii 1950, trebuie să știți că alegerea e una inspirată, ele fiind în trend anul acesta. Pe lângă grația pe care o dau, aceste modele au rolul de a subția talia. Cu o siluetă perfectă, nu va rămâne acum decât să alegeți culoarea preferată.

Produsul este disponibil aici

Și dacă tot vorbim de culori, culorile verii 2022 sunt culori tari, îndrăznețe, vesele, care bucură privirea, dând o stare de bine atât celei care le poartă, cât și celor care le privesc.

Costumul este disponibil aici

Imprimeurile se mențin și ele în top. Florile, fructele, formele geometrice imprimate pe costumele din două piese au un farmec aparte, dând un aer juvenil ținutei.

Costumul de baie este disponibil aici

Costumul de baie este disponibil aici

Căutate sunt și imprimeurile animal print. Fie că alegeți printul leopard ori zebră, veți arăta la fel de bine, atrăgând toate privirile. Iar dacă vreți să ieșiți din tipare, mergeți pe varianta imprimeurilor mai puțin întâlnite, ce înfățișează fluturi ori păsări.

Costumul de baie este disponibil aici

Nu trebuie să vă îngrijorați de imperfecțiunile trupului, pentru că există soluții pentru orice problemă. Spre exemplu, dacă aveți sânii mari sau dimpotrivă mici, modelele de costume push-up vă vin în ajutor, susținând bustul, oferind confort și creându-vă o imagine perfectă.

Produsul este disponibil aici

Costumele de baie modelatoare sunt soluția pentru femeile mai plinuțe. Realizate din materiale speciale, având o croială ce reliefează talia, aceste costume ascund depunerile de grăsime inestetice, reușind să ofere acel aspect minunat, visat de toate femeile.

Produsul este disponibil aici

Nici gravidele nu rămân pe dianafară. Designerii au creat și pentru ele modele care să se potrivească stilului și nevoilor lor. În culori neutre, monocromatice sau cu imprimeuri, costumele de baie pentru viitoarele mămici sunt realizate din materiale speciale care nu strâng și care lasă pielea să respire.

Costumul este disponibil aici

De la gravide trecem la femeile care au un trup de invidiat. Costumul de baie aflat în tendințe și care le pune în valoare atuurile este cel brazilian. Format din două piese, monocromatic sau cu imprimeuri deosebite, acest costuml da o notă de senzualitate și mister celor care îl poartă...

Produsul de baie este disponibil aici

Nici costumul de baie întreg nu e de neglijat. Cu decupaje sau decolteuri adânci, el se află în continuare în trend, oferind elegantă femeii care decide să-l achiziționeze.

Produsul este disponibil aici

Costumul este disponibil aici

Dacă nu sunteți o persoană conservatoare și aveți o fire jucăușă, atunci ar trebui să va îndreptăți atenția către costumele de baie cu ornamente, de tipul celor cu frajuri, funde, volane, catarame. Vă vor veni mănușă.

Produsul este disponibil aici

Ați mai putea alege de asemenea accesorii că: lanțuri sau perle, pe care să le aplicați în zona taliei și veți transformă pe loc costumul de baie într-o ținută sic.

Produsul este disponibil aici

După cum se vede gama este variată, deci nu veți întâmpină probleme în a găși ceea ce vi se potrivește, ceea ce va place, iar vestea și mai bună este că doar câteva click-uri de pe computer sau de pe telefonul mobil, ele pot fi ale voastre în cel mai scurt timp, fără a mai fi nevoie să mergeți în magazine. Spor la cumpărături!

Foto fr si main: PH888 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri