Ce culori se vor odihni in primavara 2010 pe unghiile noastre? Se vor indraznete sau potolite? Daca vrei ca mainile tale sa o ia inainte primaverii, iar manichiura si unghiile tale sa spuna povestea celei mai incantatoare lectii de seductie, lasa-le sa experimenteze noile avalanse de culoare. Uite care sunt previziunile in manichiura primaverii 2010:

Teatralul si dramaticul nu se lasa nici ele mai prejos. Unghiile in culori neon de inspiratie rock pot scoate din anonimat o tinuta prea monotona. De aceea, albastrul vibrant, galbenul electric, verdele metalic, portocaliul electrizant, rozul auriu, tare, nu sunt deloc excluse daca doresti un look tonic si revigorant.

La polul opus, extravagantul si pretiosul nu puteau sa lipseasca din culisele frumusetii. Impreuna, se potrivesc cel mai bine persoanelor nonconformiste si avangardiste ce isi doresc sa experimenteze si sa impresioneze cu orice pret si mai ales cu pretul opulentei. Intru acest spirit, in afectatele prezentari de moda unghiile manechinelor au fost acoperite cu folii aplicate, din aur.

Poti incerca si tu aceasta tendinta daca auriul mat sau cu mult sclipici si look-ul golden pe unghii lungi si rotunjite se potrivesc personalitatii tale. Poti de asemenea sa aplici stickere aurii direct pe unghiile nefardate. Oja alba, de un alb strident si rece, a reprezentat de asemenea un must-have pe podium la inceputul anului. Daca oja gri, intr-o nuanta estompata si pe cat posibil dezmierdatoare si dulce, a impresionat in mod deosebit, poti impresiona si tu la randul tau.

De asemenea, oja intr-o nuanta de galben pal, dulce, deloc obositor, va fi una din tendintele cele mai iubite ale acestei primaveri, iar movul, lila-ul, violetul si albastrul pastel nu se vor dezice nici ele de afectiunea ta fata de ele. Nuantele usoare si dulci de portocaliu-piersica, nuantele de maro-sampanie sau nuantele de roz pal, subtil vor face din unghiile tale cea mai frumoasa simfonie cromatica de primavara.

In ceea ce priveste marimea unghiilor, medium-size ramane in continuare in tendinte. Nici prea lungi, nici prea scurte, cat sa depaseasca usor varful degetelor, se poarta unghiile medii in forma lor naturala sugerand ideea de ingrijit si cochet, fara a parea exagerat de studiate. Rosul de burgundia, portocaliul cu tenta de maro, purpuriul... se incapataneaza toate sa nu se demodeze.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri