19 Ianuarie 2022 publicat în Frumusete 31 share-uri

Very peri a fost decretat de institutul Pantone drept culoarea anului 2022 și este o nuanță inedită, transformatoare, ce nu există încă în catalogul acestei instituții cu autoritate în domeniul culorilor. Nuanța de very peri recent inventată este una superbă, inspirată atât de metavers, cât și de perioada pandemiei, și combină “statornicia” albastrului tradițional cu “energia și entuziasmul” roșului.

“Pe măsură ce înaintăm într-o lume a schimbărilor fără precedent, selecția nuanței de Very Peri Pantone 17-3938 aduce o nouă perspectivă și o nouă viziune a încrezătoarei și îndrăgitei familii de albastru", anunța Institutul Pantone.

Conform specialiștilor Pantone, această nuanță superbă posedă calitățile inconfundabile ale albastrului, dar în același timp conține și un subton de roșu-violet, ceea ce o face să poată fi caracterizată precum o culoare dinamică și creativă, o nuanță viguroasă și veselă.

Și dacă tot vom vedea această nuanță din ce în ce mai des în 2022, mai peste tot, iată și câteva idei și modalități de a aborda culoarea very peri și când vine vorba de manichiură, oje și unghiuțe. 

DESCHIDE PREZENTAREA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri