29 Noiembrie 2021 publicat în Frumusete 9 share-uri

Fiindcă se apropie sezonul Sărbătorilor de iarnă și roșul devine un lait motiv în sine al acestei perioade, adoptăm această culoare cu și mai mult drag. Dar cum ar fi însă să facem un mic switch și să purtăm roșul mai mult pe pleoape decât pe buze?

Roșul este o culoare puternică, statement, de impact, o nuanță asociată de regulă cu eleganța, rafinamentul, feminitatea și senzualitatea. Poate de aceea rujul roșu este atât de îndrăgit și imposibil de detronat de orice alt accesoriu de machiaj. Aproape că devine preferatul tuturor atunci când vine vorba de un look de impact în cadrul petrecerilor, al diferitelor evenimente sau întâlniri la care participăm și în care vrem să strălucim, să ne simțim încrezătoare în noi și în frumusețea noastră.

Fiindcă se apropie sezonul Sărbătorilor de iarnă și roșul devine un lait motiv în sine al acestei perioade, adoptăm această culoare cu și mai mult drag. Dar cum ar fi însă să facem un mic switch și să purtăm roșul mai mult pe pleoape decât pe buze? Este drept că machiajul ochilor pe bază de nuanțe de roșu nu se pretează oricui și nici nu complimentează chiar toate tonurile de piele, însă cu siguranță este un machiaj statement în sine, îndrăzneț și puternic, asemenea unei declarații deschise de a fi diferit. Poate fi alegerea perfectă pentru acele momente și ocazii în care îți dorești un look glamorous și altfel, care să te scoată din anonimat. Așadar, accepți această provocare? Pentru inspirație, îți oferim 18 idei și posibilități de a purta un machiaj al ochilor pe bază de roșu.

Foto: De la Kiselev Andrey Valerevich /Shutterstock Foto: De la Demidenko /Shutterstock Foto: De la Alexandra Grua /Shutterstock Foto: De la Gromovataya /Shutterstock

Foto: De la Embrace of Beauty /Shutterstock

Foto: De la Tata Mamai /Shutterstock Foto: De la L Julia /Shutterstock Foto: De la Ander5 /Shutterstock Foto: De la Olga Ekaterincheva /Shutterstock Foto: De la Shtennikova Evgenia /Shutterstock Foto: De la Veles Studio /Shutterstock Foto: De la Shtennikova Evgenia /Shutterstock Foto: De la smmartynenko /Shutterstock Foto: De la nastia.baidak /Shutterstock Foto: De la Lil Maria /Shutterstock

Foto: De la VALUA STUDIO /Shutterstock

Foto: De la Iulskaya /Shutterstock Foto: De la Ovcharenko /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri