26 Octombrie 2021 publicat în Frumusete 48 share-uri

Angelina Jolie a apărut la premiera filmului Marvel „The Eternals” cu un look care lasă de dorit, părul ei fiind departe de o apariție pe covorul roșu. Imaginile au devenit virale, iar presa internațională scrie că cineva va fi concediat!

DESCHIDE PREZENTAREA

Imaginile cu părul Angelinei Jolie au devenit virale pe internet: extensii la vedere, nearanjate

Actrița a pășit duminică pe covorul roșu pentru premiera filmului Marvel "The Eternals "la Festivalul de Film de la Roma, reușind să fie rapid în centrul atenției, însă din motive deloc plăcute.

În timp ce a uimit purtând o rochie argintie strălucitoare Atelier Versace, părul ei a devenit subiect de discuție.

Fanii s-au grăbit să sublinieze că extensiile de păr ale Angelinei, care curgeau pe spate, erau inegale și nu se amestecau cu părul ei natural, care avea o lungime diferita de cea a extensiilor.

Cum o lași pe Angelina Jolie să meargă pe covorul roșu cu extensiile de păr care arată așa”, a scris o persoană pe Twitter.

Ce rochii au purtat fiicele Angelinei Jolie

Celebra actrița a venit însoțită de fiicele sale, Jolie Zahara și Shiloh.

Zahara a îmbrăcat într-o rochie în stil grecesc până la podea, cu țesătură albă lejeră, împodobită cu un decolteu auriu încrucișat. A ales să accesorizeze ținuta cu o brățară simplă și o pereche de cercei statement.

Shiloh a purtat o rochie neagră scurtă, fără mâneci, cu o fundă subțire din piele în față pentru a dezvălui o notă de pliuri subtile. Tenișii tinerei, ca notă discordantă, au întregit ținuta extravagantă a adolescentei, relatează 7news.com.au


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri