Cand suficient devine prea mult in materie de imbracaminte, accesorii si stil? Care e granita fina intre original si kitsch in cadrul tinutelor vestimentare pe care le abordam la party-urile de sarbatori?

In lumina sarbatorilor, in bliturile orbitoare ale luminitelor de Craciun, in magia beculetelor care ne atrag privirile ne simtim cuprinse de euforia conceptului de glamour. Ca atare ne dorim sa fim mai frumoase, speciale si atragatoare mai ales in aceasta perioada. Dar cand suficient devine prea mult in materie de imbracaminte, accesorii si stil? Care e granita fina intre original si kitsch?

Paietele – sabia cu doua taisuri

Unul dintre cele mai elocvente exemple se refera la aura glossy oferita de minunatiile care stralucesc hipnotic si atrag aproape magnetic privirile. Puse de exemplu pe o rochita simpla sau un top de seara vin sa completeze un outfit de ocazie. Purtate in exces dau o alura groteasca vestimentatiei si reclama un mare DON’T! Prin urmare daca lumea se uita la tine crezand ca pe rochita ta se desfasoara intreg focul de artificii e clar ca ai ratat tinta.

Decolteurile – revelatia din spatele hainelor

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

In dorinta de a fi cat mai sexi cadem in ispititoarea patima de a dezvalui cat mai multa piele. In acest sens trebuie tinut cont de regula celor 3: nu purta un articol vestimentar care ofera in acelasi timp vedere libera si prea evidenta la nivelul decolteului, abdomenului si picioarelor. Alege ce te avantajeaza si axeaza-te pe partea respectiva. E mult mai bine sa fii imbracata cu stil si gust decat dezbracata ostentativ.

Pantofii – Cenusareasa in haine de bal

Trebuie sa aducem in discutie, daca tot suntem la capitolul alegeri potrivite sau mari greseli vestimentare, problema pantofilor. E bine cunoscut faptul ca femeile nu au niciodata suficenti pantofi. E legendara scena in care ne deschidem debaraua ticsita de perechi dintre cele mai diverse si spunem oftand: Nu am cu ce sa ma incalt!

In acest caz pantofii sunt piesa de rezistenta a tinutei. Ei au ultimul cuvant: pot sa armonizeze costumatia aleasa sau, dimpotriva, sa o catalogheze ca fiind un mare esec.

Daca nu ai gasit perechea perfecta sau nu esti sigura daca merg intr-o anumita combinatie atunci poti sa optezi pentru ceva clasic, casual sau elegant in functie de natura evenimentului. Ei trebuie sa incheie la maniera cea mai fericita o seara in care tu esti vedeta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri