Pe masura ce inaintam in varsta tenul nostru are nevoie de o atentie sporita pentru a arata bine. Vedem pe zi ce trece ca avem nevoie de mai multa hidratare si ca fiecare neglijenta de-a nostra se observa din ce in ce mai tare. Stim cu totii ca tineretea trece insa asta nu inseamna ca nu ne putem ajuta tenul sa arate tanar pentru cat mai mult timp.
Cand vine vorba despre acesta parerile sunt impartite. Pe de o parte unii experti te sfatuiesc sa alegi un blush in nuanta piersicii sau intr-o nuanta putin rozalie pe care sa il aplici pe pometi. Aceste nuante iti vor evidentia ochii si vor face tenul sa para tineresc. Pe de alta parte un blush intr-o nuanta mai bogata aplicat pe pometi si chiar si pe tample va actiona ca o mini operatie pentru lifting facial. S-a cazut de comun acord insa asupra blush-ului in nuante stralucitoare (spre exemplu auriu): acesta nu este recomandat.

5. Fard de pleoape si dermatograf

O data cu inaintarea in varsta ochii devin atuul tau. De aceea e important sa ii evidentiezi cum trebuie. Ochii vor distrage atentia de la ridurile fine. Prin urmare e indicat sa alegi nuante ce iti vor face ochii sa para cat mai mari. Alege farduri in nuante deschise sau medii (in special in culorile pamantului) aplicand putin fard (neaparat intr-o nuanta medie) pe pliul pleoapei. Foloseste putin fard deschis la culoare si lucios pe arcade si in coltul interior ai ochiulor pentru a-I face sa sara in evidenta. Culorile foarte inchise (in special negru) iti vor face ochii sa para mai mici si ii vor adanci in orbite. In plus, un fard inchis va fi mult mai vizibil daca se intinde evidentiind astfel ridurile. Stai departe si de fardurile stralucitoare sau metalice pentru intreaga pleoapa.

Inainte de a aplica fardul foloseste un dermatograf, de preferinta maro inchis mai degraba decat negru, pentru partea superioara a ochiului. Este de preferat sa eviti dermatograful pe linia inferioara a genelor. La final aplica un strat de rimel pentru volum dar nu inante de a folosi un aparat de intors genele.

Pentru ca ochii tai sa arate bine nu uita sa iti pensezi sprancenele astfel incat sa fie bine definite si sa arate ingrijit. E recomandat sa ceri ajutor profesionistilor. Daca sprancenele si-au mai pierdut din culoare evita sa le trasezi de la un capat la altul cu creionul deoarece te vor imbatrani cu cativa ani. Reimprospateaza-le cu ajutorul unui creion in nuanta sprancenelor aplicat din loc in loc cu ajutorul unei pensule pentru sprancene.

6. Ruj
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri