31 Decembrie 2020 publicat în Frumusete 4 share-uri

Chiar dacă anul acesta petrecerea de Revelion ne va găsi acasă, nu spune nimeni că nu putem străluci la trecerea dintre ani. Ne putem îmbrăca într-o ținută frumoasă și aplica un machiaj care să ne pună în valoare trăsăturile și să ne facă să ne simțim frumoase și încrezătoare în noi însene și în faptul că vom avea un an mai bun. Ți-am pregătit câteva exemple de machiaj pe care le poți realiza singură acasă, cu puțină răbdare și îndemânare. Sunt inspirate din tendințele actuale în materie de machiaj și sunt adaptate ocaziei speciale a Revelionului și Anului Nou.

DESCHIDE PREZENTAREA

Astfel, trebuie să menționăm că în noaptea dintre ani, de Revelionul 2020-2021, se poartă pe pleoape străluciri nude sau colorate realizate cu ajutorul fardurilor strălucitoare sau al glitterulului incolor sau multicolor, cu particule minuscule sau voluminoase, mult alb sub forma liniilor de tuș grafice sau tip cat eye, nuanțe metalice de argintiu și auriu, linii de tuș duble, farduri de pleoape cremoase, cu particule strălucitoare sau cu efect “umed”, sprâncene dese, cu o alură pieptănată, albastru electrizant ca nuanță statement al Revelionului 2020-2021.

Evident, machiajul tip cat-eye (ochi de pisică) și cel smokey eyes vor fi întotdeauna o alegere perfectă pentru un machiaj de seară și pentru noaptea dintre ani, la fel ca și cel de inspirație retro. Iar dacă vreți ceva cu totul și cu totul diferit și un pic nonconformist, vă puteți folosi de propria creativitate și puteți opta pentru câteva aplicații sau cristale de efect pe pleoape sau pe pomeți, pentru linii grafice trasate cu tușul sau cu dermatograful (duble, triple, imitând genele de pe pleoapa inferioară sau suprapuse între linia ochiului și sprâncene) sau linii recreate doar cu ajutorul particulelor de glitter.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri