Se spune ca toamna este anotimpul schimbarilor si, intr-adevar, o data cu venirea acesteia rutina noastra de infrumusetare trebuie sa se adapteze schimbarilor de temperatura si umiditate. Cateva modificari minore in felul in care iti ingrijesti parul, tenul sau mainile te vor ajuta sa le potejezi dar si sa arati superb in aceeasta toamna.

1. Primul lucru pe care trebuie sa il faci o data cu venirea toamnei este sa te ocupi de parul tau. Dupa activitatile in aer liber, baile in mare sau in piscina si soarele arzator parul tau are nevoie de putina ingrijire speciala. Soarele, sarea, clorul si vantul distrug firul de par, lasandu-l uscat si degradat.

Cea mai buna solutie pentru a-ti reface parul este sa ii tai varfurile si daca tot ajungi la un salon specializat poti sa iti actualizezi stilul optand pentru o coafura noua, numai buna pentru a-ti da un plus de incredere in aceasta toamna.

Dupa ce ai rezolvat problema cu varfurile degradate iti recomandam sa aplici o masca hidratanta pentru par; astfel iti vei ajuta podoaba capilara sa isi recapete aspectul stralucitor. Poti opta pentru o masca din comert sau pentru multitudinea de tratamente naturiste pentru care trebuie doar sa deschizi frigiderul sau camara. Printre tratamentele potrivite pentru refacerea parului degradat mentionam mastile de par cu miere de albine, cele cu avocado, sau impachetarile cu ulei de cocos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi

2. Dupa abundenta de produse de protectie solara folosite pe timpul verii, revitalizeaza-ti pielea cu ajutorul unuei masti exfoliante pentru intregul corp. Amesteca 3 linguri de sare de mare fina cu o lingura de ulei de masline si maseaza-ti pielea (in timpul dusului) cu grija pentru a nu o zgaria.

Puteti opta si pentru urmatoarea reteta de scrub cu parfum de toamna. Amesteca o jumatate de cana de dovleac fiert si pasat cu o o jumatate de cana de zahar brun. Aplica pasta obtinuta pe piele (in timpul dusului) cu miscari circular. Indiferent de tratamentul exfoliant pe care il alegi rezultatul va fi indepartarea celulele moarte. Pielea curata retine mai multa umezeala si prin urmare arata mai sanatos si mai stralucitor.

De asemenea, lotiunea hidratanta nu trebuie sa lipseasca din trusa ta de ingrijire, mai ales o data cu venirea toamnei.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

Tenul are si el nevoie de ingrijire speciala, ba chiar mai mult decat restul pielii. O data cu schimbarile climatice cresc sansele ca fata ta sa se usuce si sa se irite. Iti recomandam sa incerci urmatoarea masca de sezon pentru a-ti hidrata fata. Amesteca 2 lingurite de dovleac fiert cu o lingurita de miere. Aplica masca pe fata, las-o pentru 15 minute si indeparteaz-o cu apa calda. Bogat in vitamina A, vitamina C si antioxidanti, dovleacul iti va rasfata fata cu proprietatile lui hidratante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri