Fara eforturi financiare fabuloase, ba chiar minime, accesoriile, floricelele adaugate, curelele, palariile, toate acestea ne pot intineri garderoba si look-ul cu cativa ani.

Bunicile noastre aveau dreptate cand ne sfatuiau sa nu aruncam unele din lucrurile pe care le avem in dulap. O haina de calitate, chiar daca a fost purtata ceva timp, poate arata foarte stylish sau ca noua cu ajutorul unor mici trucuri. Uneori cheia succesului si a elegantei nu este reprezentata neaparat de sedintele de shopping, de noile achizitii vestimentare sau de bugetul ridicat pe care il dedicam acestora. Modernizarea si nota de distinctie a hainelor este data si de imaginatia si abilitatea noastra de reinventare a hainelor. Fara eforturi financiare fabuloase, ba chiar minime, accesoriile, floricelele adaugate, curelele, palariile, toate acestea… ne pot intineri garderoba si look-ul cu cativa ani. Iata asadar cateva sfaturi care pot face din tinuta noastra cea de zi cu zi una cu adevarat deosebita:

O rochie simpla si uzata este «intinerita» daca ii adaugi o esarfa fie intr-o culoare uni, vesela si proaspata, fie una cu imprimeuri usor stridente in forme geometrice sau florale. Daca stilul rochiei o permite, o cravata noua... o poate scoate in totalitate din anonimat.

O pereche de ciorapi intr-o culoare pastelata, usor vesela, eventual un fular (daca este iarna) sau o esarfa (daca este primavara, vara sau primavara) acorda unei tinute banale un aer de prospetime.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

O geanta noua, moderna, aleasa cu gust si in functie de tonul hainei, scade considerabil varsta unui trench sau palton.

O rochie in croiala dreapta capata un look modern daca o accesorizezi cu o curea lata si moderna sau una ingusta, dar intr-o culoare tonica, cu o pereche de cercei inediti, in forme geometrice, preferabil mai mari, cu margele sau bratari intr-o nuanta chic si tonica, care sa iasa in evidenta si sa scoata in evidenta croiala rochii. La o rochie retro, un sirag de perle creeaza o tinuta eleganta si fabuloasa.

De asemenea, aplicarea unei flori, de preferinta din acelasi material ca si rochia, acorda tinutei prospetime, la fel ca si si cureaua lata purtata peste o camasa, pardesiu sau cardigan.

O rochie mai uzata, intr-o culoare mai inchisa, va arata minunat daca pe deasupra ei porti o jacheta tinereasca, mai scurta, cu buzunare aplicate sau un jerseu «dulce», intr-o culoare pastelata.

O palarie eleganta, cu boruri mari, in stil Greta Garbo sau una mica si cocheta, o palarie ultrafeminina sau cu un puternic iz masculin, un basc rosu, albastru sau chiar verde pentru femeile mai indraznete sau in culori mai rezervate si pastelate, pentru personalitatile temperate, toate acestea pot schimba infatisarea unei rochii sau haine decolorate sau intr-o culoare prea deschisa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri