Rujul rosu atinge cele mai frumoase buze de femei, le imbraca minunat pe cele care stiu cum sa il poarte. Rujul rosu trebuie purtat cu stil. Cu bun gust. Aplicat cu masura. Asortat gratios.

Rosul rujului in functie de culoarea parului, a ochilor si a tenului

Nuantele reci de rosu, cele mai inchise se potrivesc tenului deschis la culoare, insa rosul cardinal arata frumos pe un chip cu pielea alba. Persoanele brunete, cu pielea maslinie pot folosi o gama mai varianta de nuante de rosu incepand cu rosu portocaliu, rosu cald, purpuriu, rosul stacojiu sau caramiziu. Pielea trandafirie accepta armonios rosul ciclamen. Tenul cu un aspect galbui este pus in evidenta prin machierea buzelor intr-o nuanta inchisa de rosu.

Persoanele blonde sunt avantajate de nuantele calde de rosu si de rujurile cu o structura densa. Rosul corai, intr-o nuanta mai rece se potriveste roscatelor.

Ochii albastrii sunt pusi in evidenta de tonurile galben-rosiatice de ruj, iar cei verzi de rosul intens.

Rosul intens acorda o aura de senzualitate persoanelor brunete, cu parul inchis la culoare. Pentru persoanele cu par saten, este recomandat rosul potrivit de intens care bate inspre portocaliu, iar rujul nu trebuie sa fie neaparat mat. Poate fi stralucitor sau sidefat.

Purtati ruj rosu! Fiti cele mai frumoase!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri