Rujul rosu atinge cele mai frumoase buze de femei, le imbraca minunat pe cele care stiu cum sa il poarte. Rujul rosu trebuie purtat cu stil. Cu bun gust. Aplicat cu masura. Asortat gratios.

Pentru a fi frumoase, undeva pe la 1858, din dorinta de a-si cuceri definitiv barbatii, femeile de pe meleagurile mioritice isi vopseau fata si buzele cu foita rosie umezita. Peste ani insa, industria cinematografica a inceput sa se dezvolte, iar conceptia si perceptiile asupra frumosului cunosc alte directii. Industria cosmeticelor cunoaste o evolutie uimitoare. Si astfel, rujul rosu ajunge sa fie asociat cu prototipul femeii fascinante, atractive, enigmatice, spiritualizate, provocatoare, femeia plina de viata si incredere in sine, femeia frematand de personalitate.

Lady in red... lipstick

Astazi, rujul rosu este recunoscut drept un instrument beauty de subjugare voluntara feminina a atentiei masculine, de crestere a increderii in sine sau de marcare a unui teritoriu care iti apartine. “Port ruj rosu, sunt seducatoare”. “Port ruj rosu si imi vine de minune, am incredere in mine”. “Iti las urme de ruj rosu pe camasa, potentialele mele rivale trebuie sa stie ca te-am desemnat sa fii barbatul meu”.

Astazi, rujul rosu este iubit si adorat si transformat la rangul de vedeta make-up insa multe dintre noi se tem inca de el. Astazi consideram purtarea rujului rosu drept o datorie patriotica, un omagiu inchinat stilului si frumusetii unei femei. Rujul rosu este un etalon de frumusete. Este un clasic care nu se demodeaza niciodata. Cu el pe buze, te poti transforma intr-o diva sexy, o femeie fatala sau intr-o lady, o femeie eleganta si distinsa. Cu el pe buze, Marilyn Monroe emana o sexualitate debordanta. La fel si Liv Tyler sau Eva Longoria. Andreea Marin arata incredibil de stylish purtand un ruj rosu pe buze. Tu poti arata incredibil purtand un astfel de ruj. Daca nu mi-ar fi teama ca as contraria unele spirite, as intreba: oare Eva purta ruj rosu cand l-a adus pe Adam in pragul comiterii pacatului?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Adevarul despre modul in care trebuie purtat rujul rosu

A sti sa folosesti un ruj rosu astfel incat sa te avantajeze nu este deloc un gest banal. Ba din contra. Sunt cateva criterii estetice si de bun simt pe care trebuie neaparat sa le ai in vedere. Rujul rosu trebuie purtat cu stil. Cu bun gust. Aplicat cu masura. Asortat gratios. Cunoscand cateva reguli de baza precum urmatoarele:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri