Un program de exercitii fizice este obligatoriu pentru ca intr-o slabire focalizata este nevoie in continuare de mentinerea tonusului general, chiar daca ati slabit in rest.

- Lipsa sportului. In zilele noastre sportul nu mai este inclus in stilul de viata ci trebuie sa ii dedicam un timp special prin intocmiarea unui program de exercitii fizice. Daca in trecut parintii si bunicii nostri mai alergau, mergeau mult pe jos si aveau un loc de munca mai activ, acum multi dintre noi au masini in care stau si un job de birou prin evolutia industriilor si gradul mare de robotizare industriala.

- Programul de masa si alimentatia haotica. Din fericire din ce in ce mai multe companii incep sa impuna un program pentru masa de pranz si ideal este ca acesta sa se inacdreze undeva intre orele 12 si 14. De asemenea anumite tipuri de alimente predispun la cresterea masei de tesut adipos.

Trucuri pentru a slabi focalizat in zona coapselor si feselor

Se spune ca esti ceea ce mananci. Exista mult adevar in aceasta afirmatie. Alimentele cu un continut mare de grasimi sau combinatii complexe intre tipurile de nutrienti ingreuneaza metabolismul, digestia, tranzitul, sunt toxice pentru organism si efectul asupra siluetei este unul distructiv, favorizand depozitarea lipidelor. Alimente precum: carne de porc si preparate din aceasta, mici sau carne tocata, cartofii (mai ales prajitti, combinand glucidele din amidon cu grasimile din ulei), alunele in dulciuri, prajiturile, cremele dulci, frisca, pateul si conservele, mezelurile, margarina, toate acestea nu sunt indicate intr-un regim zilnic de hrana ci doar consumate ocazional, de pofta.

Pentru a elimina lipidele acumulate in aceasta zona trebuie sa va inarmati cu rabdare si cu perseverenta privind dieta. Consumati dimineata alimente precum iaurt si alte branzeturi, miere, o cafea doar dintr-o lingura de boabe cu lapte, un frcut, la pranz un bol de supa, o bucatica mica de friptura la gratar de peste sau pui si o salata mica, la amiaza un iaurt sau cateva fructe ori salata, iar seara leguminoase, lactate, ceai, supe.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri