Ochii caprui si negri sunt cei care permit o varietate de posibilitati, incepand cu tonuri de violet, albastru, maro si pana la nuante de gri, auriu sau nisipiu.

Ochii sunt expresia vie a omului, ei transmit mai mult decat poate exprima cineva in cuvinte. De aceea, cand dorim sa captam in machiaj o emotie, un sentiment, o stare de spirit, punem accentul pe evidentierea ochilor, dorim sa le valorificam expresivitatea.

In realizarea unui make-up, avem doua posibilitati: putem concepe un machiaj care sa puna accentul pe ochi, lasand buzele pe planul doi, sau unul care sa indrepte toate privirile catre buze. Daca am ales sa facem un make-up cu atentia concentrata asupra ochilor, primul pas este alegerea unei palete de culori care va intensifica nuanta naturala a irisului.

Pentru ochii albastri, recomandarea mea este sa se mearga pe nuante de la albastru inchis sau metalic, gri, gri inchis, marouri, nuantele de mov, aramiu si piersica.

Ochii caprui si negri sunt cei care permit o varietate de posibilitati, incepand cu tonuri de violet, albastru, maro si pana la nuante de gri, auriu sau nisipiu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani 
In cazul ochilor verzi, se pot alege variante de la cel mai deschis mov pana la cel mai inchis (pruna), nuante de auriu si marouri.

In privinta tipului de fard de pleoape, puteti opta pentru variante mate, preferabile pentru machiajul de zi si care ascund unele imperfectiuni de la nivelul pleoapelor, variante sidefate care au avantajul de a oferi mai multa luminozitate privirii sau varianta fard-crema (pentru tenurile uscate, avand insa grija sa il intindeti foarte bine).

Aplicarea fardului incepe intotdeauna cu fardul-baza, o nuanta naturala aplicata atat pe pleoapa mobila cat si pe arcada, pana sub spranceana, pentru a uniformiza nuanta pielii; se continua apoi cu aplicarea pe pleoapa mobila a unui fard de nuanta medie si, la final, se poate aplica, in functie de preferinta, fardul mai inchis, de la jumatatea ochiului spre exterior, urmarind linia genelor si trasand un V inclinat. Atentie la imbinarea nuantelor, astfel incat trecerea de la o nuanta la alta sa fie facuta succesiv si foarte natural.

Dupa aplicarea fardului, putem opta, in functie de momentul zilei si evenimentul la care participam, pentru un creion dermatograf sau, pentru un efect mai puternic, un eye-liner (tus de pleoape). Mascara se va aplica de la radacina spre varf, fie in zig-zag pentru un efect de alungire, fie prin periere pentru un efect de volum.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri