Coafat sau nu, parul spalat corect are un aspect placut si aduce o nota de prospetime chipului.

Pe piata, exista o gama variata de produse dedicate spalarii si ingrijirii firului de par, insa evident, trebuie sa optati pentru cele potrivite tipului de par pe care il aveti. Sampoanele, balsamurile si mastile de par au rolul de a indeparta impuritatile, dar si de a reda firului de par supletea si elasticitatea sa naturala.

Este o mare greseala sa folositi un sampon dedicat firului de par uscat daca parul are tendinte spre ingrasare. Ingredientele sampoanelor difera si ceea ce face bine unui anumit tip de par poate dauna celuilalt tip de par. In orice caz, optati pentru cele cu ingrediente naturale in defavoarea celor cu ingrediente chimice. Alegeti totodata sampoanele cele care nu degreseaza parul in mod excesiv, impiedicand astfel secretia uleiurilor naturale ale parului.

Balsamul de par nu se aplica niciodata la radacina firului de par, ci incepand de la nivelul urechii in jos. Dupa ce ati aplicat balsamul, inainte de a-l lasa sa actioneze, intindeti-l uniform trecand usor prin par un pieptane cu dintii rari.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri