Machiajul zilnic trebuie sa arate in primul rand foarte natural, mergandu-se pe premiza Less is More. Iata cativa pasi de urmat:

Pudra se aplica mai ales in jurul ochilor dupa aplicarea anticearcanului, pentru a fixa corectorul si daca este nevoie (in cazul tenului mixt spre gras) si pe restul fetei. Pentru tenul mixt spre gras, exista deja pe piata fondul de ten mineral sub forma de pudra, care absoarbe excesul de sebum si pastreaza un ten mat pe parcursul intregii zile.

Pentru fardul de pleoape, se pot alege nuante naturale sau contrastante cu irisul (dupa preferinta), tocmai pentru a evidentia ochii, si aplicat intr-un strat cat mai uniform.

Creionul de ochi poate fi aplicat pe toata lungimea ochiului sau pornind de la jumatatea ochiului pentru un look mai natural, urmarind linia genelor.

Mascara trebuie ales in functie de efectul pe care il dorim( volum, alungire, volum si alungire). Se poate aplica intr-un sigur strat pentru un efect natural sau in 2 straturi pentru un efect mai dramatic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Blush-ul ( fardul de obraz) se aplica in functie de forma fetei, urmarind linia pometilor.

Rujul de buze trebuie ales intr-o nuanta naturala care sa se armonizeze cu blush-ul de obraz, si nu trebuie sa depaseasca linia naturala a buzelor.Preferential, inainte de aplicarea rujului de buze, se poate folosi si un creion contur de buze, asemanator nuantei rujului.

Un articol de Iulia Hincu

Sursa: informatiiprofesionale.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri