Machiajul zilnic trebuie sa arate in primul rand foarte natural, mergandu-se pe premiza Less is More. Iata cativa pasi de urmat:

Fiecare dintre noi isi doreste sa arate bine in fiecare zi, dar fara a pierde prea mult timp dimineata inainte de a pleca spre serviciu. Prin urmare, iata cateva modalitati de a arata impecabil in orice moment al zilei, oferindu-ti doar zece minute in fata oglinzii.

Pentru a pregati tenul pentru aplicarea fondului de ten, fara exceptii, primul pas este demachierea zilnica, atat dimineata cat si seara, indiferent daca am folosit fond de ten sau nu in ziua respectiva. Demachiantul trebuie ales in functie de tipul de ten si de preferinte, eventual dupa ce ai consultat un medic dermatolog (piata ofera numeroase variante - demachiant simplu sau 2 in 1).

Urmeaza tonifierea pielii, pentru care vom utiliza o lotiune tonica, aplicata pentru a curata urmele de demachiant ramase atat pe fata cat si pe gat, eventual decolteu.

Urmatorul pas este hidratarea pielii cu o crema adecvata tipului de ten, si aplicata prin miscari circulare pe frunte si cu miscari spre lateral pentru pometi si gat. De asemenea, in functie de tipul de ten, odata sau de 2 ori pe saptamana se recomanda folosirea unui scrub (exfoliant) pt indepartarea celulelor moarte si aplicarea unei masti hidratante dupa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023
Pentru tenul uscat de recomanda folosirea exfoliantului odata pe saptamana pentru a nu usca si mai tare tenul si folosirea mastii hidratante de 2 ori pe saptamana.Pentru tenul normal-mixt, exfoliantul si masca se pot utiliza de 2 ori pe saptamana, iar pentru tenul gras se recomanda folosirea unui exfoliant la 2 zile iar in loc de masca o lotiune tonica pentru inchiderea porilor.

Machiajul zilnic trebuie sa arate in primul rand foarte natural, se merge pe premiza «Less is More» (mai putin inseamna mai mult).

Pentru aplicarea fondului de ten se recomanda folosirea unui buretel umezit in prealabil cu apa (se gasesc in toate magazinele de cosmetica si parfumerie). Pentru tenul spre uscat, fondul de ten se poate combina cu crema hidratanta, avand grija sa pui cantitati egale de fond de ten si crema inainte de a le mixa.

Danone România și PENNY invită consumatorii să colecteze ambalaje Tetra Pak în toate magazinele retailer-ului din țară Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor 

Anticearcanul (batonul corector) se gaseste in varianta lichida sau solida, poate fi aplicat fie cu degetul mijlociu prin tapotare pe cearcane incepand din zona mai inchisa si mergand spre exterior, fie daca dispui de pensule pentru make-up, cu un penson. De asemenea, el poate fi folosit pentru a ascunde orice imperfectiune de la nivelul pielii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri