Odata cu adolescenta, fluctuatiile de greutate devin o problema pentru majoritatea persoanelor, atat femei cat si barbati. Statisticile au demonstrat ca depozitele adipoase apar la femei in special in jurul taliei, soldului, coapselor si partii posterioare a bratelor, pe cand la barbati surplusul adipos se dispune in special la nivelul abdomenului si cefei, uneori si picioare.

6. In aceeasi pozitie de la exercitiul 5 veti face ridicari de picior, dar de data aceasta cu rotire ampla. Astfel, piciorul va pleca intai in fata, apoi urca, coboara prin spate si ajunge usor deasupra celuilalt picior, in pozitia de plecare pentru urmatoarea ridicare (accentuez, picioarele nu se ating). Se fac 30 astfel de exercitii pentru fiecare picior.

7. Se pastreaza pozitia de la exercitiile 5 si 6, insa piciorul de deasupra se indoaie pana in spatele genunchiului piciorului de baza. Pe acesta din urma il veti ridica sus, cat puteti, unde mentineti o secunda pozitia, apoi il coborati pana aproape de podea, insa fara a o atinge. Faceti 50 astfel de ridicari apoi schimbati piciorul.

8. Pentru final va ridicati in picioare, puneti mainile la ceafa, privirea inainte si efectuati 20 de genuflexiuni (coborari cu indoirea picioarelor pana cand bazinul ajunge la nivelul genunchilor).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Speram ca sfaturile noastre v-au fost de folos si nu uitati ca frumusete fara sport nu exista.

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Atitudine si sanatate: exercitii pentru coloana

Tae-bo – cele mai bune exercitii pentru un abdomen ca in reviste

7 exercitii pentru a avea picioare superbe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri