Tehnica folosita de Eun Kyung Park este una ingenioasa, iar unghiile au intr-adevar un aspect hipnotizant, imitand sticla sparta in miriade de cioburi.

Unghiile de sticla sunt ultima tendinta in materie de manichiura si se bucura de apreciere printre doamne si domnisoare. Se numesc astfel fiindca sunt inspirate de aspectul sticlei, capatand parca proprietatile casante si de reflexie ale sticlei. Tehnica folosita este una inovatoare si ingenioasa, iar unghiile au intr-adevar un aspect spectaculos, imitand sticla sparta in miriade de cioburi.

Trendul a luat nastere in Coreea de Sud si a fost lansat de Eun Kyung Park, o tanara talentata si creativa care detine salonul Unistella. Sursa de inspiratie a tinerei a fost cochilia sidefata a unui melc de mare, ulterior dezvoltand o tehnica ce presupune aplicarea de bucati de celofan pe unghii astfel incat sa creeze look-ul sticlei sparte si al cioburilor sfaramate. Ulterior, si alte persoane au folosit tehnica, iar modelele s-au diversificat. Holografice, aerodinamice, in stil 3D sau sub forma de mozaicuri art deco, modelele de „unghii de sticla” sau „cioburi de sticla” au cucerit intreaga lume. Iata cateva astfel de modele populare pe instagram:
 

Featured foto by Elena Grama via Shutterstock

Mai jos regasiti 2 tutoliarle despre cum puteti sa obtineti un astfel de model de manichiura Cioburi sparte:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri