Stiai ca se poarta parul electrizat sau parul tapat in varful capului, in stilul anilor '60? Descopera care sunt principalele tendinte in coafurile sezonului de toamna iarna 2015/2016 si adopta-le pe cele care ti se potrivesc:

Parul electrizat

Da, este adevarat. Se poarta parul electrizat, iar hairstylistii au mizat puternic pe aceasta tendinta in sezonul de toamna-iarna 2015/2016. Indiferent ca ne referim doar la o suvita sau la intreaga suprafata, parul cu o structura electrizata, ciufulita este considerat a fi chic in acest sezon. Ce poate fi mai sexy decat un look putin zbarlit si ravasit, ca si cum acum te-ai fi trezit din somn?

Foto: catwalk Anabel Baldaque, Shuterstock; Credite foto: catwalker / Shutterstock.com

Stilul afro

Nu multi se asteptau ca stilul afro sa preia cu asalt podiumurile de moda. Buclele dese si dense, extrem de voluminoase si de inspiratie africana, sunt o adevarata inspiratie si revelatie in sezonul rece 2015-2016. De asemenea, in tendinte se mentine si parul creponat, in pliuri, avand insa baza, radacinile drepte.

Foto: Georgine Fall Winter 2015 Collection; Credite foto: Humberto Vidal / Shutterstock.com

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

Lungimi unduitoare

Parul ondulat, cu un aspect sanatos, curgand in cascade pe umeri intr-un mod natural, este si el in tendinte. Se poarta totodata si buclele tip carlionti completand un hairstyle sexy, pana la umeri, adesea cu breton maxi, si avand o forma usor rotunda.

Foto: Greg Lauren Fall/Winter 2015; Credite foto: Sam Aronov / Shutterstock.com

Rasuciri, impletituri si cocuri in varful capului

Cu cat mai sus, cu atat mai bine. Coafurile de inspiratie retro, tip pin-up si up-do, dar si banalele cocuri ce dezgolesc ceafa si imbraca in schimb crestetul capului reprezinta o sursa de inspiratie valida in hairstyling-ul acestui sezon. Pentru un look in tendinte, jonglati cu cocurile rasucite sau cele tip nod si indrazniti sa va ridicati parul cat mai sus.

Foto: Celia Vela Fall/Winter 2015, Shutterstock; Credite foto: catwalker / Shutterstock.com

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Anii '60: Coafurile bufante

Nu putini au fost designerii care s-au inspirat in prezentarile lor de moda din look-ul anilor '60. Coafurile ample, tapate, cu volum mai accentuat in centrul capului, sunt din nou in tendinte si aduc stilul feminin, usor studiat, in centrul atentiei.

Foto: Badgley Mischka Fall Winter 2015, Shutterstock; Credite foto: Humberto Vidal / Shutterstock.com

Bereta frantuzeasca

Indiferent de lungimea parului sau de stilul pe care il adopti, un lucru este sigur: o simpla bareta frantuzeasca te poate scoate din anonimat. Totodata, se preteaza deopotriva parului drept, dar si parului carliontat. Regasim beretele frantuzesti in moda acestui sezon intr-o varietate de modele, culori, designuri. In mod sigur poti gasi una care sa te reprezinte si care sa ti se potriveasca.

Foto: 080 Barcelona prezentare de moda2015, Shutterstock; Credite foto: catwalker / Shutterstock.com

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Parul indesat in haine

Un strop din look-ul anilor ’60 este readus in prezent printr-un element surpriza: indesarea parului in gulerul hainelor. Nu doar ca este la moda, insa ce poate fi mai confortabil pentru parul tau in zilele geroase de iarna decat sa-l indesi in caldura gulerelor inalte ale hainelor, la adapost de frig si vant?

Foto: Mercedes-Benz Fashion Week Fall/Winter 2015, Shutterstock; Credite foto: catwalker / Shutterstock.com

Parul pieptanat lateral

Cararea intr-o parte reprezinta un must-do in tendintele de hairstyling ale sezonului de toamna-iarna 2015/2016 si o regasim intr-o multitudine de stiluri. Fie ca optezi pentru un hairstyle clasic, drept, cu aspect “umed” sau bucle frantuzesti lejere, tine cont de faptul ca o carare laterala este fix elementul care te poate face sa arati chic.

Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Foto: Colectia Sita Murt, 080 Barcelona Fashion Week, Shutterstock; Credite foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Look-ul umed

Sacai, Kenzo, Dennis Basso, Marni , Zac Posen, Stella McCartney si Hermes sunt cateva din marile case de moda care au optat in prezentarile de moda pentru aspectul umed al parului. Stilul grunge variaza sub forma buclelor umede si perfect aranjate lasate sa curga pe spate sau al parului lucios si lins, prins la spate fie intr-un coc destructurat tip chignon sau impletit, fie intr-o coada de cal.

Foto: 080 Barcelona Fashion Week 2015, Shutterstock; Credite foto: Christian Bertrand / Shutterstock.com

Impletituri cat mai simple/ suvite impletite

Impletiturile raman in continuare in tendinte, insa noutatea acestui sezon este data de faptul ca ele isi pierd din complexitate. De data aceasta, designerii au mizat pe impletituri cat mai simple, cat mai putin elaborate. In unele prezentari de moda, acestea au fost chiar minimaliste sau le-am regasit doar in cateva suvite.

Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Foto: Rozalia Bot collection MBFW Fall 2015, Shutterstock; Credite foto: FashionStock.com / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri