In fiecare sezon moda isi cauta o noua destinatie. Dupa ce a calatorit din India pana in Rusia si din China pana in Mexic, de data aceasta Moda decide sa porneasca intr-o directie speciala, o directie glamour. Fata de toamna trecuta in care designerii si-au indreptat atentia in special catre pantofi, de data aceasta ei se concentreaza pe bijuterii ce par decupate din catalogul expozitiei dedicate lui Marie Antoinette.

Culori vibrante: roz si fucsia, corai, albastru intens, verde smarald si … putin mov. (Louis Vuitton, Marc Jacobs, Blumarine).

Tonurile apei- albastru, topaz, azur, albastru electric, safir.

Accesorii

Fata de toamna trecuta in care designerii si-au indreptat atentia in special catre pantofi, de data aceasta ei se concentreaza pe bijuterii ce par decupate din catalogul expozitiei dedicate lui Marie Antoinette. Cerceii supradimensionati, colierele din pietre mari, colorate si bratarile impresionante adauga o nota de excentricitate colectiilor pentru primavara/vara. Gentile devin mult mai practice si incapatoare, iar pantofii isi pastreaza platforma adaugata in toamna trecuta.
Materiale vedeta: piele de sarpe, pluta, lemn, plastic si chiar otel.

Consultant P&G Beauty: Ovidiu Buta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri