In fiecare sezon moda isi cauta o noua destinatie. Dupa ce a calatorit din India pana in Rusia si din China pana in Mexic, de data aceasta Moda decide sa porneasca intr-o directie speciala, o directie glamour. Fata de toamna trecuta in care designerii si-au indreptat atentia in special catre pantofi, de data aceasta ei se concentreaza pe bijuterii ce par decupate din catalogul expozitiei dedicate lui Marie Antoinette.

O tendinta plina de caldura si senzualitate care se concentreaza pe formele naturale ale femeii si culorile calde, asa cum se poate vedea la Dior, Salvatore Ferragamo sau Christopher Kane. La Alexander McQueen predomina imprimeurile florale delicate si tonurile stralucitoare ale apei, Gucci se concentreaza pe o tema náutica iar Donna Karan foloseste materiale fluide penru a obtine tinute care sa sugereze apa curgatoare.

Colectii: Salvatore Ferragamo, Christopher Kane, Donna Karan.

Elemente esentiale pentru primavara-vara 2009

Pantalonii
Sacoul barbatesc
Fusta creion
Cardiganul
Centurile, cerceii si colierele XXL
Tasca
Platformele
Imprimeurile
Materialele traforate

Primavara-vara 2009 - teme, culori , accesorii

Teme

Safari Trip - moda isi continua calatoriile exotice. De data aceasta ea decide sa porneasca intr-un safari glamour.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Couture Club - omagiu adus couturierilor parizieni prin tinute gandite si executate ca niste adevarate bijuterii.

`80 - o decada care a schimbat integral garderoba femeii moderne, citata intens in acest sezon. Pantaloni, camasi barbatesti si sacouri prezentate intr-o noua cheie stilistica.

Abis - o tendinta cheie a noului sezon in care accentul se pune pe elementele naturii, in special apa. Tonuri de albastru, topaz, azur, albastru electric, safir.

Paleta cromatica

Nuante metalice: podiumurile de moda au stralucit in acest sezon! Auriul patinat si argintiul sunt folosite atat pentru vestimentatie cat si pentru accesorii. (Ralph Lauren, Prada, Alexander McQueen, Proenza Schouler)

Alb/negru: eterna combinatie folosita pentru a realiza noi jocuri grafice. (Chanel, Fendi, Givenchy).

Nude: cremuri delicate si rozuri sterse pentru o aparitie eterica. (Lanvin, Alberta Ferretti, Valentino, Derek Lam).

Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri