O femeie poate fi atractiva indiferent de anii pe care ii are. Iar fiecare varsta aduce cu sine un altfel de splendoare si un alt soi de frumusete. La 20 de ani vorbim de frumusetea tineretii si a prospetimii, la 30 de frumusetea increderii in sine, la 40 de frumusetea maturitatii, iar la 50 de ani de frumusetea experientei de viata. Daca dorinta de a fi frumoasa este aceeasi la fiecare varsta, nu acelasi lucru il putem afirma si despre necesitatile tenului. Acestea difera de la varsta la varsta si prin urmare tenul trebuie ingrijit in mod diferentiat. Iti prezentam in continuare cateva sfaturi de ingrijire a tenului de care trebuie sa tii cont atunci cand ai 20, 30 sau 40 de ani:

La 40 de ani trebuie evitate alimentele prea excitante, sarate si piperate, alcoolul si cafeaua in exces, produse ce afecteaza sanatatea pielii. La aceasta varsta, tenul trebuie sa beneficieze de o ingrijire speciala deoarece are tendinta sa se deshidrateze, sa se rideze sau chiar sa se ingrase (in unele cazuri rare) din cauza dereglarii glandelor sebacee. Pentru a reda tenului aspectul sau tanar, puteti apela la un cabinet specializat pentru a efectua un peeling cosmetic care inlatura stratul de celule moarte de la nivelul pielii si stimuleaza regenerarea celulelor vii.

Pentru atenuarea ridurilor, va puteti gandi si la tratamente precum microdermabraziune sau injectii cu botox. Nivelul de estrogen din piele incepe sa scada, de aceea este bine sa apelati la cremele hidratante destinate reducerii ridurilor si indeosebi cele ce contin hidroacizi alpha (AHA), retinol si peptide. Pe timpul noptii, folositi o crema nutritiva cu foarte multi antioxidanti si periodic, o data pe saptamana, efectuati un scrab facial cu un produs non-agresiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri