Daca nu te-ai decis ce vei purta la petrecere sau ai de ales intre mai multe rochii de Revelion si nu stii care e cea mai potrivita nu trebuie sa intri in panica. Petrecerea de Anul Nou este una speciala, asa ca in aceasta seara trebuie sa stralucesti indiferent de locul in care te afli.

O vorba veche spune ca dispozitia din noaptea dintre ani iti va influenta starea de spirit din tot anul urmator, asa ca trebuie sa te pregatesti cu mare grija pentru acest eveniment. Iar daca inca nu te-ai decis ce vei purta la petrecere sau ai de ales intre mai multe rochii de Revelion si nu stii care e cea mai potrivita nu trebuie sa intri in panica. Petrecerea de Anul Nou este una speciala, asa ca in aceasta seara trebuie sa stralucesti indiferent de locul in care te afli.

Probabil ca a trebuit sa cauti mult timp rochia perfecta cu care vrei sa te imbraci in noaptea dintre ani. Aceeasi importanta trebuie sa o acorzi si machiajului, pentru a-ti pune cel mai bine in valoare calitatile. Nu este suficient sa pui la indemana trusa de farduri. Pentru ca tenul tau sa arate bine sis a fie pregatit pentru machiajul de sarbatoare, trebuie sa fie odihnit, curat si, mai ales, bine hidratat. Daca ti-ai programat cu o zi inainte o vizita la cosmetica, pentru un tratament, mai bine te mai gandesti o data. In urma tratamentului, tenul tau va fi iritat cel putin doua-trei zile. Este mult mai bun un somn de frumusete si, la nevoie, poti sa-ti aplici singura acasa o masca revigoranta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Inainte sa te machezi, fa o baie lunga, intr-o cada inspumata. Acest lucru te va ajuta sa te relaxezi si iti va deschide porii, astfel incat crema si lotiunea de corp vor intra mai bine in piele, iar tenul tau va fi mult mai hidratat. Nu allege un fond de ten care sa-ti incarce fata, mai ales daca ai un ten sensibil. Daca tenul tau este ceva mai uscat, aplica un fond de ten hidratant si unul matifiant, pentru un ten grass au mixt.

Exista pe piata unele fonduri de ten cu particule prelate cu efect iluminator, foarte potrivite pentru un make-up de petrecere. Fondul de ten se aplica pe toata fata, mai putin in zona ochilor. Aici trebuie sa aplici un anticearcan cu o nuanta mai deschisa decat a fondului de ten. Foloseste putina pudra ca sa fixezi fondul de ten si ca sa acoperi luciul fetei. Sprancenele trebuie conturate cu un creion special si pensate cu grija.

Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

A sosit momentul sa te hotarasti ce vrei sa pui in evidenta. Ochii sau buzele? Nu este deloc complicat sa obtii un look de petrecere in cat mai scurt timp. Pentru smoky eyes ai nevoie de un creion dermatograf negru, cu ajutorul caruia sa desenezi conturul ochilor. Aplica, apoi, cu varful degetelor, un fard cremos, de culoare inchisa, gri-antracit, sau un maro foarte inchis, care sa dea stralucire si profunzime privirii. Nu e nevoie sa fii foarte precisa, pentru ca tocmai acesta este farmecul acestui look. La final, aplica doua straturi de mascara, negru sau maro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri