Tenul in timpul iernii este foarte sensibil, fiind momentul propice al aparitiei problemelor: riduri, ten uscat, iritatii, sensibilitate crescuta etc. Cele mai bune si eficiente remedii le-am gasit in natura. Mastile naturale pentru ten sunt deosebit de apreciate, iar noi va propunem 3 dintre cele mai eficiente.

Tenul se curata bine cu un tifon inmuiat in spirt, malai sau tonic pentru ten, astfel incat sa fieinlaturate celulele moarte de la suprafata epidermei si apoitamponati fata cu un disc de vata imbibat in ulei de masline sau ulei de ricin. Acestea, pe langa efectul lor intens hidratant, stimuleaza regenerarea celulelor epidermice, echilibreaza secretia de sebum a glandelor de la nivelul tenului si previne aparitia ridurilor.

Masca cu propolis

Masca cu propolis hidrateaza intens tenul, ii accelereaza regenerarea, eliminand cuticulele moarte, descuamate si totodata mentine tenul tanar. Masca cu propolis se poate prepara astfel: 20 de grame de praf de propolis se amesteca cu doua linguri de faina de secara cu suc proaspat de morcov pana cand este obtinuta o pasta omogena. Cu putin timp inainte de aplicarea mastii pe suprafata tenului, se pot adauga in compozitie cateva picaturi de ulei esential de cuisoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Tineretea se citeste pe chip. Un ten ingrijit va conferi feminitate si frumusete.

Sursa: Kidz.ro.

Citeste si alte articole pe Kidz.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Fertilitatea creste dupa un avort spontan?

Sindromul copilului zdruncinat

Ce simte copilul tau in primele 6 luni?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri