Artecoll este un nou tip de impant injectabil, pe baza de colagen, utilizat in tratamentele cosmetice pentru corectarea de lunga durata a ridurilor si imperfectiuniilor cutanate. Pot beneficia de tratamentul cu Artecoll pliurile si ridurile fetei, cicatricile post-acnee, pliurile nazo-labiale, ridurile orizontale ale fruntii, ridurile de la coltul gurii, neregularitaile nasului, alte defecte ale pielii.

In functie de necesitatile pacientului si de corectia care se doreste, se pot efectua o a doua si a treia injectie.

Care sunt indicatiile tratamentului cu Artecoll?

Pot beneficia de acest tratament cosmetic pliurile si ridurile fetei, cicatricile post-acnee, pliurile nazo-labiale, ridurile orizontale ale fruntii, ridurile de la coltul gurii, neregularitaile nasului, alte defecte ale pielii.

Rezultatele:

Rezultatele sunt considerate permanente si nu exista necesitatea repetarea interventiei ca in cazul altor produse cosmetice. Spre deosebire de colagen, care tine 3 – 6 luni, imbunatatiera aspectului pielii cu Artecoll este vizibil cel putin cinci ani sau chiar mai mult, in functie de fiecare persoana. Implantul nu se resoarbe si va ramane sub derm pentru tot restul vietii. Efectul cosmetic se va diminua in decursul timpului, odata cu aparitia unor noi riduri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Efecte adverse:

Artecol este un produs foarte sigur. Nu s-a raportat niciun caz de rejectie a microsferelor de PMMA. Acest material a fost folosit de foarte multi ani in numeroase proteze dentare sau ortopedice tocmai datorita faptului ca este biocompatibil si inert din punct de vedere chimic. Aparitia granuloamelor dupa administrarea de Artecol este extrem de rara.

Un articol de Ciprian Chitu

Sursa: Healthy.ro.

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Alergiile provocate de bijuterii

Implantul cohlear

3 secrete ale imunitatii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri