Daca mergi la o sala unde exista un antrenor de fitness competent, atunci cu siguranta ajungi, ca in cel mult 3 luni, sa afisezi un corp bine lucrat. De slabit slabesti, insa nu ca la aerobic, tocmai de aceea fitness-ul este recomandat mai mult persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca si sa-si mentina masa musculara.

Un topic interesant pe forumul Garbo a fost deschis de AlexaGrigore: ce fel de exercitii prefera femeile pentru a-si mentine conditia fizica: exercitiile de aerobic sau exercitiile de fitness? Raspunzand intrebarii provocatoare, Gaby211081 ne-a impartasit experienta sa: "Eu fitness am facut la o sala care era langa mine timp de 3 luni (apoi s-a desfiintat!). De slabit e clar, nu slabesti insa iti tonifici musculatura. La fel si cu aerobicul. Probabil cu aerobicul daca tii si un regim pot reusi sa dai jos un kg, doua...".

"Daca mergi la o sala unde exista un antrenor de fitness competent, atunci cu siguranta ajungi, ca in cel mult 3 luni, sa afisezi un corp bine lucrat. De slabit slabesti, insa nu ca la aerobic, tocmai de aceea fitness-ul este recomandat mai mult persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca si sa-si mentina masa musculara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Digestie ușoară după o masă copioasă

De retinut faptul ca trebuie sa lucrezi toate grupele de muschi, fara sa soliciti una in mod deosebit, tocmai pentru a nu face febra. Stiu din proprie experienta ca la noi, din pacate, putine sali isi permit un antrenor de fitness, ce sa mai zic de un kinetoterapeut....la noi mai greu...

P.S. Si inca un lucru important, daca te apuci sa faci fitness, asa cum ai spus tu, de 3 ori pe saptamana, dar doar pt o perioada relativ scurta de timp s stii ca nu-i tocmai bine...cand te apuci sa faci fitness, trebuie sa stii ca masa musculara, daca nu o lucrezi mereu, se lasa, iar aspectul fizic nu este tocmai unul placut.( cred ca ai vazut si tu prin reviste gen Arnold Z. Silvester S, etc... ) Daca nu poti mentine ritmul, macar incearca sa alergi atunci cand timpul nu-ti permite sa ajungi la sala. Alergatul este poate singurul sport, care, combinat cu un stil de viata si alimentatie sanatos, care iti lucreaza toate grupele de muschi si te mentine intr-o forma fizica de invidiat, ( destul de rar in zilele noastre, fie vorba intre noi )" ii raspunde alma_irys.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri