Odata ce inaintezi in varsta tenul tau incepe sa dea semne de imbatranire. Aparitia primului rid este, in mai mica sau mai mare masura, una din cele mai triste momente din viata ta.
Odata ce inaintezi in varsta tenul tau incepe sa dea semne de imbatranire. Aparitia primului rid este, in mai mica sau mai mare masura, una din cele mai triste momente din viata ta. Cu ajutorul tratamentelor moderne iti poti intineri aspectul tenului chiar si cu 20 de ani. Varsta biologica a pielii tau nu trebuie insa uitata pentru ca ingrijirea acestuia trebuie ajustata de la an la an. Chiar daca tratezi un ten care pare a fi a unei tinere de 20 de ani nu trebuie sa uiti ca in interior metabolismul celular functioneaza in conformitate cu varsta reala. Din aceste motive iti propunem cateva trucuri de ingrijire a tenului tau, in functie de varsta.

30 - 40 de ani



Pielea ta incepe sa isi piarda din suplete. Pentru a evita aspectul neplacut, trebuie sa tratezi separat fiecare regiune a tenului tau:

Regiunea din jurul ochilor

Aceasta este probabil cea mai sensibila zona a fetei. Are o structura firava si trebuie evitata incarcarea pielii de la acest nivel cu creme grase fiindca pielea se poate edematia.
Aplica o crema speciala pentru zona din jurul ochilor care sa contina si compusi activi impotriva imbatranirii.

Aplicarea cremei trebuie realizata cu multa grija: foloseste doua degete pentru a intinde crema si nu masa intens.

Tenul

Ai trecut de perioada in care aplicarea unei creme hidratante iti multumea tenul. Foloseste o crema nutritiva, grasa, untoasa. La 40 de ani tenul incepe sa se deshidrateze rapid, iar cerintele sale nutritionale cresc. Satisface-i setea cu produse care sa actioneze in doua directii: hidratare si lupta impotriva ridurilor. Cercetarile recente au aratat eficacitatea coenzimei Q10 impotriva ridurilor. Foloseste-o cu incredere!

Zona gatului

Zona furculitei sternale ("V"-ul de la baza gatului) trebuie tratata special fata de restul trupului. Daca pana acum ea avea parte de o ingrijire specifica pentru corp, din acest moment trebuie sa o tratezi ca fiind parte a fetei, fiindca ea are aceleasi nevoi nutritionale ca si fata ta. Prin urmare, atunci cand folosesti o crema de fata, nu uita sa masezi cu acesta si zona de la baza gatului.

40 - 50 de ani



Tenul trecut de 40 de ani are nevoie de o cantitate crescuta de creme si lotiuni anti-rid. Pana la aceasta varsta pe fata ta s-au acumulat toate tipurile de riduri: de expresie, genetice, solare etc.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri