In toamna-iarna 08-09, machiajul marcheaza trecerea de la directii "de nisa" catre clasic si purtabil. Elementele retro se fac simtite mai mult ca niciodata.

Buzele in nuante de roz si bej sau culori calde deschise (piersica, caisa) completeaza perfect tenul impecabil si pometii usor colorati.

Designeri care la care apare aceasta tendinta: Bottega Venetta, Dolce & Gabanna si Nina Ricci

Culori structurate


Acesta tendinta isi propune crearea unei imagini indraznete si jucause, prin utilizarea unor nuante si forme contrastante, pentru a accentua ochiul. A fost observata in prezentarile Miu Miu, Dior, Bottega Venetta, Galliano si Luis Vuitton.

Tendinta a fost dusa la extrem in colectia Dior, prin folosirea umbrelor si a tusului de pleoape turquoise, intr-o maniera indrazneata si puternica, pusa in evidenta si cu ajutorul buzelor nude. Pentru a obtine acelasi efect, la Bottega Venetta s-a apelat la un machiaj al tenului curat, clar, iar la Luis Vuitton la umbre calde de culoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Pentru a realiza acest look, culoarea se aplica pe pleoapa mobila, mascara se accentueaza la coltul extern, iar sprincenele se arcuiesc si se ingroasa cu ajutorul unui creion maro. Creativitatea e pusa la incercare si prin intermediul tusului de pleoape, trasat pentru a obtine un efect de ochi migdalati.

E important ca pometii sa aiba un accent sculptural, pentru un plus de rafinament si o nota de sobrietate.

Acest machiaj apare in prezentarile: Miu Miu, Dior, Bottega Venetta, Galliano si Luis Vuitton.

Pometi imbujorati



Proeminenti si “dinamici” ca aparitie, pometii au constituit elementul central in jurul caruia s-au concentrat make-up artistii in sezonul toamna-iarna 08-09. Frumosi, plini de culoare, “imbujorati”, uimitori, “intriganti” - pometii sunt noutatea absoluta a sezonului. In prezentarile D&G, Cavalli, Anna Sui, Y3 si Luis Vuitton, pometii au evocat plimbarile la tara, sub soarele torid, sau zilele reci de toamna. Pentru a crea un look proaspat si tineresc, fardul e aplicat intr-o varianta interesanta, nu doar pe pometi, ci si pe frunte. Efectul e o combinatie neasteptata de drama si romantism.
Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri