Din necesitate sau din capriciu, multe dintre femeile de astazi apeleaza la operatia de marire a buzelor. Daca arati bine, in mod automat te simti si bine.

Se spune despre ochi ca exprima ceea sufletul nu poate, iar despre buze ca vorbesc in locul sufletului. Unul dintre simbolurile cele mai puternice ale feminitatii si ale frumusetii feminine, buzele s-au aflat dintotdeauna in centrul preocupatii feminine. Senzuale, voluptoase, pline, mai subtiri, carnoase, pline de personalitate, machiate, naturale, expresive, buzele sunt cele care redau cel mai bine arta seductiei. Cuceresc si farmeca. Spun lucruri inedite despre personalitatea fiecareia dintre noi. Sa ne mai intrebam atunci de ce ne dorim ca buzele noastra sa arate impecabil? Din necesitate sau din capriciu, multe dintre femeile de astazi apeleaza la operatia de marire a buzelor. Daca arati bine, in mod automat te simti si bine. Iata si ce trebuie sa stim despre aceasta operatie:

Care este scopul operatiei de marire a buzelor?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

In cazul buzelor subtiri sau a celor care s-au subtiat odata cu trecerea timpului, se poate obtine o marire a volumului buzelor. In buze este injectata o substanta ce nu afecteaza negativ organismul si care se reabsoarbe intr-un timp mai indelungat, dand buzelor impresia de “plin”. De cele mai multe ori este utilizat colagenul sau grasimea proprie, luata din diverse zone ale corpului, dar si acidul hialuronic. Trebuie sa stiti ca procedura nu este deloc recomandata in cazul femeilor insarcinate, a persoanelor cu diverse alergii (indeosebi la carnea de vita) sau a celor ce prezinta afectiuni legate de imunitatea organismului.

Procedeul de marire a buzelor

Remedierea estetica a buzelor se face in mai multe etape, uneori fiind necesare mai multe interventii. In ghidul sau de “Chirurgie estetica”, Doina Berchina ne explica precedeul: “Colagenul este o proteina naturala prezenta la om si la animale. Cel utilizat in procedura de fata este extras de la bovine si purificat pentru a deveni compatibil. Grasimea proprie se recolteaza de la pacient din zona abdomenului, a coapselor si a feselor. Extractia grasimii se face sub anestezie locala, iar injectarea se realizeaza in locul dorit, tot sub acelasi fel de anestezie”.

In etapa urmatoare, cu ajutorul unui ac foarte fin, se realizeaza intepaturi in zona respectiva, iar grasimea este amestecata, in anumite proportii, cu un ser fiziologic. In estetica actuala au aparut noi produse injectabile utilizate in conturarea buzelor, dar si atenuarea buzelor. Postinterventie, are loc o resorbtie a buzelor, suprafata zonei asupra careia se actioneaza in timpul interventiei trebuind astfel sa fie supradimensionata. De aceea, apreciere trebuie sa fie facuta cu o foarte mare precizie si in mod sigur de catre un specialist.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri