Dintotdeauna, mainile au vorbit despre frumusetea, despre sanatatea, despre varsta pe care o avem si mai ales despre gustul nostru estetic. La fel ca si ochii, tenul sau parul, acestea nu trebuie insa niciodata neglijate deoarece intregesc si definesc personalitatea fiecareia dintre noi.
-Pentru un efect de alungire a unghiilor, lacul sau oja de unghii se aplica de la baza unghiilor pana in varf pe toata suprafata unghiei. Daca vrei sa le ingustezi, lasa marginile laterale neacoperite cu oja si coloreaza doar o fasie verticala. Daca in schimb doresti ca unghia sa para lata, nu colora luneta si aplica lacul in linie orizontala in latimea unghiei, lasand varful unghiei neacoperit cu oja. Pentru ca unghiile sa para rotunde, oja trebuie aplicata in forma rotunda deasupra lunulei, iar marginile si pe varful unghiilor nu vor fi acoperite in totalitate cu oja. Anul acesta, in centrul atentiei se afla unghiile de forma ovala si de dimensiune medie.

-Daca iti place sa fii in pas cu moda, trebuie neaparat sa stii ca in 2008, in materie de manichiura, se poarta picturile pe unghii (fie simple, intr-o singura culoare sau in combinatii inedite de culori, fie indraznete sau chiar fanteziste) si nu se renunta nici la aplicatii sau la strasuri. Fie ca se optezi pentru un look mai natural sau pentru unul mai nonconformist, atunci cand vine vorba de culori poti fi extrem de originala. Se pot imbina armonios mai multe culori in tonuri naturale, se pot decora unghiile cu floricele, inimioare sau se pot imbina culori vii intr-un mod contrastant, dar nu ostentativ. Poti opta pentru culori precum rosu aprins, grena, nuante soft (roz, alb, argintiu, bej, maro deschis) sau pentru portocaliu, verde, galben sau mov.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri