Vara, mai mult ca niciodata, pielea neteda si catifelata este cea care se afla in centrul atentiei. Indiferent daca ne ducem la plaja, la birou sau avem o intalnire in oras in sezonul cald picioarele sunt cele mai expuse si de aceea trebuie sa arate impecabil.
Electroliza constituie un procedeu de epilare ce se axeaza pe distrugerea radacinii firului de par cu ajutorul curentului electric de tensiune joasa. Aceasta procedura este indicata de obicei persoanelor ce au firul de par deschis la culoare si indeosebi pentru zona inghinala, fata sau axile. O eficienta maxima se obtine insa in cazul firelor de par groase. O singura sedinta dureaza maxim jumatate de ora, iar firele de par sunt inlaturate pe suprafete mici, actionandu-se asupra fiecarui fir de par in parte. Procedura electrolizei se poate efectua in fiecare saptamana in timpul mai multor luni de zile, dupa care sedintele se raresc.

Fotoepilarea

In cadrul fotoepilarii, energia luminoasa este transformata in energie termica. Impulsurile luminoase de inalta frecventa (lumina intensa pulsata) transporta o cantitate considerabila de energie prin piele pana la nivelul pigmentului firului de par. Asadar, prin incalzire, se distruge radacina firului de par. Metoda poate fi adaptata avand in vedere grosimea si culoarea firului de par, de gradul de sensibilitate a pielii, precum si de culoarea acesteia. O sedinta poate costa intre 100 si 150 de euro.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri