Membrii clubului propus de City Pharma vor avea astfel ocazia sa se cunoasca, sa se informeze si sa testeze produse dermatocosmetice.
Din 11 iunie 2008 farmaciile City Pharma ii invita pe toti cei preocupati de frumusetea si sanatatea pielii lor sa se inscrie in Clubul Dermoconsumatorilor. Intr-un proiect unic in Romania, City Pharma isi doreste sa creeze o comunitate a celor care folosesc produse dermatocosmetice. In cadrul acestui club, vor beneficia de consiliere individuala si de grup toti cei care apeleaza la serviciile farmaciilor City Pharma.

Recomandari cu privire la metodele de ingrijire a pielii propuse de specialistii City Pharma vor putea fi accesate permanent pe site-ul clubului www.dermocityclub.ro - spatiul in care oricine poate deveni membru al noii comunitati a consumatorilor de dermatocosmetice.

Membrii clubului propus de City Pharma vor avea astfel ocazia sa se cunoasca, sa se informeze si sa testeze produse dermatocosmetice in cadrul intalnirilor periodice ce se vor organiza o data la 3 luni in marile orase ale tarii. In cadrul acestor intalniri, membrii Clubului Dermoconsumatorilor vor putea discuta atat cu medici dermatologi cat si cu farmacistii specialisti de la City Pharma.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Vrei să lucrezi într-un spaţiu de coworking? Iată ce trebuie să ştii 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri