Cand vine vorba despre trucurile de seductie ale femeilor, de pe lista lunga a gesturilor care merg la sigur nu puteau sa lipseasca privile misterioase aruncate pe sub clipiri jucause sau gene dese, pline de feminitate.
Cand vine vorba despre trucurile de seductie ale femeilor, de pe lista lunga a gesturilor care “merg la sigur” nu puteau sa lipseasca privile misterioase aruncate pe sub clipiri jucause sau gene dese, pline de feminitate. Mai mult, remarcele barbatilor care fac referire la o privire “de milioane” sau niste ochi de neuitat au stat intotdeauna in topul celor mai “ravnite” complimente pe care femeile vor sa le auda. De asemenea, se spune ca in geanta unei femei trebuie sa fie mereu prezent minimul necesar pentru situatiile de urgenta: fond de ten, lip stick si, neaparat, mascara. Din acest motiv, genele scurte, rare, inexpresive si atat de comune au devenit, in timp, un motiv real de complex pentru reprezentantele sexului frumos care stiu ca frumusetea se ascunde in cele mai subtile detalii.

Pentru toate aceste motive, L’Oreal Paris a gasit solutia: o mascara care face din genele tale vedeta oricarei situatii. Daca te-ai gandit vreodata sa apelezi la gene false pentru a obtine garantia efectului pe care ti l-ai fi dorit, uita de asta. Procesul complicat de aplicare, senzatia greoaie a pleoapelor sau senzatia incomoda, “de plastic”, nu poate sa iti ofere satisfactia la care te-ai fi asteptat. In schimb, gene cu 80% mai lungi, arcuite, perfect armonizate cu fizionomia ta si, in plus, flexibilitate. Nu suna aproape ireal? Ei bine, se poate! L’Oreal Paris Double Extension Beauty Tubes actioneaza asemenea unor tuburi, care prelungesc vizibil genele fara a le da, insa, si acea imagine falsa, lipsita de atuul naturaletii. In plus, acestea devin mult mai rezistente, pastrandu-si forma suficient de mult incat sa atragi laudele barbatilor si, de ce nu, invidia prietenelor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri