Un studiu european arata ca romancele folosesc de 5 ori mai putin deodorant decat femeile din Marea Britanie.
Un studiu european arata ca romancele folosesc de 5 ori mai putin deodorant decat femeile din Marea Britanie.

Romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Nu putine au fost cazurile in care femeile din Romania au devenit ambasadoare ale frumusetii mondiale.

Studiul european releva faptul ca frumusetea exterioara este mult mai importanta pentru romance decat pentru femeile din Vestul Europei. Cu toate acestea, studiul dezvaluie un adevar socant pentru reprezentantele sexului frumos din Romania: romancele folosesc de 2 ori mai putine deodorante decat unguroaicele, de 3 ori mai putine decat nemtoaicele si de 5 ori mai putine decat britanicele.

Exista o stransa legatura intre imaginea de sine a femeilor si ritualul personal de ingrijire, din care nu trebuie sa lipseasca deodorantul.

Acelasi studiu demonstreaza ca ideea de femeie atragatoare si increzatoare contrasteaza cu mirosul neplacut al transpiratiei, care influenteaza negativ perceptia sociala a femeii respective.

Rezultatele studiului initiat de Rexona au fost prezentate in cadrul unui eveniment dedicat presei, care a fost moderat de Andi Moisescu si sustinut de personalitati ale vietii sociale romanesti: Catalina Ionescu (alias Jojo), Aurora Liiceanu, Dana Argesan, Alin Galatescu. Beneficiind de experienta si autoritatea de care se bucura fiecare in domeniul sau de activitate, aceste personalitati au sustinut initiativa Rexona si importanta includerii deodorantului in ritualul zilnic de infrumusetare.

Jojo a raspuns pozitiv provocarii Rexona, anuntand faptul ca se va supune experimentului: „O saptamana fara deodorant”. Astfel, Jojo s-a angajat ca, incepand cu 26 mai, sa nu mai foloseasca deloc deodorantul, continuandu-si viata in ritm normal: munca, filmari, concerte sau iesiri cu prietenii. Experimentul va putea fi urmarit live pe site-ul www.OFacemMaiRar.ro, unde Jojo va lansa in fiecare zi o tema de discutie pentru toti cei care vor sa participe la dezbaterea nationala pe tema impactului nefolosirii deodorantului asupra frumusetii romancelor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri