Timpul nu are deloc rabdare cu noi. Si oricat ne-am dori sa ne pastram frumusetea pururea tanara, nu putem opri semnele trecerii timpului.
Abia dupa o perioada de trei saptamani, pielea incepe sa-si revina la normal. Ca in cazul oricarei interventii chirurgicale, pot aparea insa si unele complicatii precum hematoane, mici infectii, edematieri mari, iar in cazuri mai grave contuzii sau lezari ale nervului facial. In studiul “Frumusete pe muchie de cutit”, Doina Berchina ne vorbeste despre tehnicile moderne de realizare a liftingului facial: “Tehnici mai noi de lifting au facut posibila realizarea liftingului cu incizii mul;t mai mici prin endoscopie. Interventia dureaza mai putin. Printr-un tub de mici dimensiui se introduce sub piele o camera de luat vederi, iar printr-un alt tub, bisturiul. Chirurgul le manevreaza si face operatia cu ochii pe un monitor. De aceea, in acest gen de operatii au succes mai ales cei familiarizati cu jocurile pe calculator, care stiu sa manevreze cat mai abil mouse-ul. Perioada de vindecare este mai scurta si precizia interventiei mult mai mare, insa preturile se ridica pana la 6000 sau 10 000 de euro”, afirma aceasta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Ghid pentru alegerea mobilierului interior 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri