M-am tot gandit si ma tot gandesc la chestia asta de foarte multa vreme.
M-am tot gandit si ma tot gandesc la chestia asta de foarte multa vreme. Mai acum ceva timp m-am intalnit cu o fosta colega de liceu, pe care candva o admiram foarte mult ca mereu avea unghiile frunoase si era foarte ingrijita. Acum arata cumplit, era …nevasta. Am intrebat-o ce s-a intamplat cu ea si mi-a spus: "pai, m-am maritat. Acum ce-mi mai trebuie sa arat bine, am si 2 copii, nu mai am timp de nimic"
M-am speriat. Serios. Mi s-a parut cumplit. Eu nu vreau sa devin nevasta.

Si m-am gandit ca totusi sunt foarte multe femei care asta fac. Ca nu mai exista povestea cu vanatorul si vanatul, si devin lenese. Apare si un copil, doi poate, dau vina pe timpul care nu mai e ca altadata…si tot asa

Sunt chiar frustrata. Nu este deloc greu sa ne trezim cu jumatate de ora mai devreme ca sa ne pregatim pentru o zi frumoasa si sexi, indiferent de ceea ce avem de facut in timpul zilei. O femeie trebuie sa fie mereu frumoasa si proaspata ca o amanta.

Nu inteleg rostul…hainelor de casa, de exemplu. Ca daca stam in casa, trebuie sa ne imbracam cu haine mai vechi, merg si cele decolorate, mai urate, largi etc.

Mie imi place sa ma imbrac cu haine cat mai sexy in casa, destul nu-mi permite job-ul sa port fuste scurte si maieuri decoltate. Plus ca rochitele alea vaporoase si papuceii roz cu puf si fundite…

Iar barbatii chiar prefera sa aiba o femeie frumoasa langa ei…si daca ii iubim, atunci chiar merita asta.

Tot nu o sa apricep in veci cum devin femeile neveste. Odata ce au o relatie stabila, gata, nu mai e nevoie sa arate bine, trec la blugi si tricouri largi, nu mai poarta tocuri iar greutatea nu mai e o problema. Ma sperie chestia asta foarte mult.

Nu vreau sa devin nevasta. In fond, eu nu penru un EL vreau sa fiu frumoasa, ci pentru mine. Ma simt bine cand oamenii intorc capul dupa mine pe strada, indiferent daca am sau nu un barbat alaturi. Imi face bine la moral si in felul asta ma simt mai feminina si mai sexi si EL e cel care apoi profita de asta. E cam ca monotonia sexuala in familie, un alt subiect pe care nu-l inteleg.

Un articol de Laura Pascu
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Principiile de bază ale mașinii CNC

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri