Reusita unei relatii depinde foarte mult de tipul partenerilor care sunt implicati, dar si de cuplu vazut ca o unitate formata din doi. In caz ca nu te-ai gandit niciodata la acest aspect, poate ca acesta scurta fisa clinica a relatiei tale de cuplu iti va fi de ajutor pe viitor.
Partenerii “cer si pamant”

Povestea cuplului: Ce este interesant in acest cuplu este faptul ca desi intre parteneri sunt diferente ca de la cer la pamant, acestea nu sunt un impediment pentru ca lucrurile sa mearga struna intre cei doi. Ce ii lipseste unuia se compenseaza prin ce are celalalt. Unul este mai pesimist, celalalt este veselia in persoana. Unul adora plimbarile sub clar de luna, celuilalt ii plac cursele de masini. Unul vrea un concediu la mare, celuilalt i-ar placea un weekend la munte. Si cu toate astea, amandoi adora ca unul sa cante la chitara in timp ce celalalt pregateste cina. Chiar daca partenerii nu se aseamana prea mult, cei doi se completeaza si se accepta asa cum sunt, fara incercari de a-l schimba pe celalalt. Tocmai in acest lucru consta farmecul si ineditul acestui tip de relatie! Diferentele si contradictiile ii dau valoare... Ambii parteneri adora sa afle lucruri noi despre celalalt in masura in care isi pastreaza identitatea si nu le este invadat propriul teritoriu.

Ce sanse are relatia lor? Pentru ca o astfel de relatie sa fie una reusita nu trebuie ca vreunul dintre parteneri sa renunte la crezul sau de o viata doar pentru a-i face pe plac celuilalt. Atata timp cat se accepta reciproc asa cum sunt, cu defecte si calitati, cu bune si rele, partenerii acestui cuplu au toate sansele de partea lor. Este foarte important ca atunci cand simtiti ca situatia scapa de sub control, sa incercati sa intrati in pielea celuilalt si sa invatati ca cea mai buna cale spre armonie este compromisul. Nu va lasati influentati de barfele celor din jur care se minuneaza cum de sunteti impreuna si cum de va suportati unul pe celalalt. Voi stiti cel mai bine cum sta situatia voastra si ce masuri sa luati atunci cand ceva nu merge asa cum ar trebui!

Un articol de Dana Negoita

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri